DPS3012 Pastovios Įtampos srovės Žingsnis žemyn Programuojami Maitinimo modulis spardytis Įtampos keitiklis LCD voltmeter 32V 12A

€18.21

€23.05

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

DPS3012 Pastovios Įtampos srovės Žingsnis žemyn Programuojami Maitinimo modulis spardytis Įtampos keitiklis LCD voltmeter 32V 12A PASTABA: vieną rinkinį ("pasidaryk pats" atveju, ir modulis)nėra baigtas,ji reikia PASIDARYK pats už save.

Bendra Informacija:

Dėl nuolatinės įtampos ir nuolatinės srovės programuojamus kontrolės maitinimo modulis įdėti kolekcija analoginis integracijos ir skaitmeninės kontrolės funkcijos viename.Savo reguliuojama išėjimo įtampa diapazonas yra 0-32.00 V, žingsnis po 0.01 V. Jo reguliuojamos išėjimo srovės diapazonas yra 0-12.00, žingsnis po 0.01 A. Šis modulis turi įjungimo saugomi funkciją ir gali laikyti 10 grupių, iš anksto nustatyta vertė.Ir ji taip pat turi funkciją gavybos greitai dvi grupes saugomą vertę.Palyginti su tradicinėmis analoginis maitinimo, tai yra patogiau greitai išskleisti įtampos arba srovės reikia.LCD ekranas ant modulio funkcija digital voltmeter ir ammeter.Jūs galite peržiūrėti anksto įtampa, įėjimo įtampa, išėjimo įtampa įrašymo srovė, išėjimo srovė, galia ir kt.apie išėjimų būklę, priminti srityje, jūs galite pamatyti, kad produkcija atsidaro, ar ne, valstybė, pastovios įtampos ir nuolatinės srovės, produkcija yra normalu, ar ne, svarbiausia yra užrakintas, ar ne, ir dabartinė duomenų grupės, kuri yra naudojama.Nustatymo sąsaja, galite pakoreguoti viršįtampių vertė, nuo viršsrovių vertę, daugiau galios vertė, duomenų rinkinį ir LCD ryškumas.Šis modulis turi daug privalumų, mažo dydžio,, pažangios funkcijos, geras vizualinis efektas, aukšto funkcionalumo, didelio tikslumo, naudojamas atskirai, yra intarpas į prietaisą ir buvo plačiai taikomas.

Techniniai parametrai:

Įvesties įtampos diapazonas: 6.00-40.00 V Išėjimo įtampa diapazonas: 0V-32.00 V Išėjimo srovė: 0-12.00 Išvesties galios diapazonas: 0-384W Produkto Svoris: apie 225g Ekranas modulio dydis: 79*43*41(mm) (L*W*H) Atidaryti dydis: 71mm*39mm Galios modulis dydis: 93*71*41(mm) (L*W*H) Ilgis jungiamosios linijos: 200 mm Fiksuoto skylės centro atstumas: 86mm, 64mm Išėjimo įtampa skiriamoji geba: 0.01 V Išėjimo srovė skiriamoji geba: 0.01 A Išėjimo Įtampos tikslumas: ± (0.5% + 3 skaitmenų), Išėjimo Srovė-tikslumas: ± (0.5% + 5 skaitmenys)

PASTABA: prieš naudojant:

1, Produkcija turi būti naudojami izoliuoti, o ne nuosekliai arba lygiagrečiai, kitaip jis bus sudegintas. 2, jei jums susisiekti indukcinės apkrovos (pvz variklis), max darbinė srovė yra 1/3 asortimentą.ar ne per ji. 3. prieš naudojant, prašome sujungti visus laidus gerai pirma, tada įjunkite maitinimo tiekimo, ne įjunkite maitinimo tiekimo pirma, paskui prijungti laidą.Kitaip jis sukels saugiklį ir MOS sugadintas. 4, kai jūs gaunate produktą pirmą kartą, prašome nedvejodami naudoti savo rankomis paliesti komponentų, nes žmogaus statinis elektros krūvis gali pažeisti kai kurie lustai. 5.Jūs turi įsitikinti, kad įtampa yra 1,1 karto didesnis nei išėjimo įtampa.Pagal didelių esamą situaciją, atkreipti dėmesį į šilumos pašalinimo. 6. Kai srovė yra daugiau nei 10A arba temperatūra yra daugiau kaip 45 °c , ventiliatorius pradės dirbti.kai temperatūra yra daugiau kaip 65°c, modulis neveiks, 7, jei jums naudoti AC-DC konverteris arba transformatoriaus ritės, prašome įtraukti lygintuvas (lygintuvas tiltas) ir filtras (daugiau nei 4700uf filtro kondensatorius).Jei maitinimo tiekimas yra nestabilus, prašome įtraukti LC, L yra per 47uf, C yra per 2200 uf.

Žymos: ac ampermeter, dps3005, dc apkrovos, skaitmeninis matuoklis voltmeter, programuojamas maitinimo galia, skydelis voltmeter dc, nuolatinės srovės vairuotojas, 1502DD, dps5020, DP50V5A

Prekės Pavadinimas Voktta
Ekrano Tipas Skaitmeninės Tik
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris DPS3012
Maitinimo Šaltinis DC
Kilmės KN(Kilmės)
Darbinė Temperatūra -10C-60C
Matmenys Normalus
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Tikslumo Klasė Normalus

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų