Automobilio Saulės Skydelis Įrašą Akiniai nuo saulės Laikiklis Hyundai Tucson 2017 Akcentas IX35 Kia Rio K2 K3 Sportage Ceed Sorento Cerato Siela

€4.11

€5.71

-28 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Automobilio Saulės Skydelis Įrašą Akiniai nuo saulės Laikiklis Hyundai Tucson 2017 Akcentas IX35 Kia Rio K2 K3 Sportage Ceed Sorento Cerato Siela

Savybės:

*Trijų kortelių lizdai.Saulės skydelis kortelės organizatorius su trijų 6mm kortelės laiko tarpsniai gali turėti iki 3 vienetų kortelės, praktiškai parduotuvės, automobilių stovėjimo aikštelė kortelės, kreditinės kortelės, IC kortelės ir kitos kortelės.

*Lengva įdiegti.Saulės skydelis kortelės organizatorius yra jos įrašas sagtis, kurią yra lengva įdiegti automobilių skydelis nuo saulės, stabilus ir erdvės taupymo.

*Kompaktiškas.Saulės skydelis kortelės organizatorius yra tik 8.5*8.1 cm/ 3.34*3.18 colių (L*W), kompaktiškas ir lengvas, neturi įtakos jūsų regėjimą.

*Patvarus.Saulės skydelis kortelės organizatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, baudos matinis paviršius atneša jums nuostabų naudojant patirtis.

*Saulės akiniai sagtis.Saulės skydelis kortelės organizatorius su saulės akiniai sagtis centras, kuris taip pat gali būti iškelta į parduotuvę saulės akiniai patogiai.

Specifikacija:

Tipas: saulės skydelis kortelės organizatorius

Kiekis: 1pc

Medžiaga: ABS

Spalva: pilka

Dydis: 8.5*8.1 cm/ 3.34*3.18 colių (L*W)

Svoris: 60 g/ oz 2.12

Pakuotė:

1* saulės skydelis kortelės organizatorius

Klausimai ir Atsakymai

1.Ką aš galiu padaryti, kai pirkėjas, apsaugos laikotarpis baigiasi?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą, kol gausite paketą.

2.Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo pacakge apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį :

www.17track.net/en

3.Kodėl pakuotės nėra stebimi ?

Kai kurie pigūs stebėjimo metodai,pavyzdžiui SunYou Ekonomikos Oro Paštas/Yanwen Ekonomikos Oro Paštas/4PX Singapore Post OM Pro/

Cainiao Super Ekonomiką,jie lėtai ir neskiria sekimo informacijos po paketas išeiti iš Kinijos, jei norite gauti paketą greitai ir reikia visą stebėjimo informaciją, prašome pasirinkti kitų laivybos metodai, pavyzdžiui www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.

Atsiliepimai:

Mes vertiname kiekvieno kliento.

1.Jeigu esate patenkinti užsakymą,prašome palikti mums visus 5 žvaigždučių gerų atsiliepimų.

2.Jei turite kokių nors problemų su sklypo prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčus,mes stengiamės išspręsti problemas.

Žymos: ix35, hyundai ix35, tucson, hyundai accent, 2021 tucson, raštas tucson 2019, fin kia cerato, 2013 kia sorento, sportag, kia rio priedai automobiliai

Automobilių Statymo Kortelė, Maišelis Automobilių Stovėjimo Aikštelė Kortelės Turėtojas
Automobilių Stiklai Atveju Automobilių Stiklai Organizatorius
saulės skydelis įrašą Sukrovimas Valymas
Akiniai Nuo Saulės Laikiklis Automobilių akiniai nuo saulės laikiklis
Automobilių Stiklų Langą Automobilių Organizatorius
Tipas Skėtį Nuo Saulės Saugojimo Krepšys
spalva Juoda, Pilka, Smėlinė
Automobilių Interjero Priedai Automobilių Interjero

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų