6 Colių 150mm Poliravimo Burnish Varantys Vilnos Veltinio Polisher Disko Trinkelėmis Plačiai Naudojami Poliravimo Marmuro, Stiklo Ir Kitų nemetalo

€6.20

€12.15

-48 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

6 Colių 150mm Poliravimas Poliravimo Varantys Vilnos Veltinio Polisher Disko Mygtukai Specifikacijos: Medžiaga: vilna Dydis: 150x20mm Skersmuo įdiegti skylė: 10 mm Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 cm.

Savybės:

-Šis gaminys yra plačiai naudojamas bauda, poliravimas, nerūdijančio plieno, vario, aliuminio ir kito metalo ir stiklo, baldų, keramikos, marmuro ir kitų nemetalo. -Jis gauna gerą poveikį ir aukšta paslaugų gyvenimą. -Ji turėtų būti naudojama su poliravimo vaškas arba šlifavimo pastos. -Sutaupyti laiko ir darbo tvarka, lengva naudoti.

Kiekis: 1 vnt.Prašome leisti 0-5mm klaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Atsargumo priemonės:

Kai naudojate, įrengti pagal reikalavimus ir specifikacijas, atkreipti dėmesį, kad patvirtintumėte greitis,Prašome dėvėti asmeninės apsaugos priemonės, kaip reikalaujama.

Pakuotė:

1 x Vilnos Veltinio Varantys

Daugiau Informacijos:

Žymos: jaučiausi lenkijos, sumalkite, plytelių poliravimo rato, veltinio poliravimo nagai, granito plytelės lenkijos, capsilone, vernier, diskiniai pjūklai, ratų pločio, lenkijos varantys

Tipas Šlifavimo Padas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DANIU
Modelio Numeris Vata, Veltinys Varantys
Skersmuo įdiegti skylę 10mm
Medžiaga Vilna
Sertifikavimo NĖRA
Dydis 150x25mm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų