TPU savarankiškai pripučiamųjų Padas su Pagalvę Pėsčiųjų Oro Pagalvės Stovyklavimo Kilimėlis Tirštėti 10cm, Paspauskite Drėgmei atsparus Automobilių Miega Kilimėlis

€35.94

€44.92

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Atsargumo priemonės:

1. Po išpakavimo, prašome ne bandyti naudoti ir kitus aštrius įrankius, tokius, kaip peiliai išpakuoti, o ne išpūsti per daug, nes plastiko medžiagos, principas, terminio plėtimosi ir susitraukimo iki guminiai, pripučiami produktai ateina su išplėsta tamprumas.

2. Dėl skirtingo dydžio sistema, infliacijos soties, ir matavimo metodus, dydis bus skirtis, kai pirmą kartą gauti prekes, ir jis bus grįžti prie normalaus po kelis naudoja.

-------------------------------------------------- ----------------------------------

① 4.7 colių (apie 11.9 cm) super storas miego paramą!Įrengtas, su built-in ergonomiškos pagalvės, tinka visoms miegojimo pozicijoms.R vertė yra apie 5.0, ir šalto, ir karšto oro ant žemės bus ne būti jaučiamas visų rūšių oras.

②Upgraded dizaino ir dydžio!Atsisveikinti su šių siauras trumpas pagalvėlės.Miego mygtukai yra platesnis, ilgesnis ir storesnis! 77 x 27,5 colių (apie 194.8 x 69.8 cm), pakankamai didelis, kad tilptų visi kaip lauke miega trinkelėmis.

③Heavy briaunoti, anti-išsiliejimo, vandeniui ir non-slip-miego padas yra pagamintas iš super vandeniui kempingas klasės plyšimui atspariu poliesterio kokoną, TPU danga, patvari, ir gali įkelti iki 600 £ ir 300 kg.

④Built-oro siurblys-lengviau naudoti!Nereikia nešioti siurblys!Tik pakartoti neatidėliotinų veiksmų, built-in siurblys!Po 2-5 minučių, jums bus gauti oro pagalvę!Lengva deflate-tiesiog išimkite defliacija kištuką.

【 Pavadinimas 】TPU drėgmei atsparus pripučiamųjų padas

【 Svoris 】860g

【 Dydis 】190*70*12cm

【 Spalva 】juoda; mėlyna; armijos žalia; oranžinė; tamsiai mėlyna; žalia

【 Produktas Apima 】 miega trinkelėmis*1, saugojimo krepšys*1, rankinis*1, remonto komplektas*1

Žymos: termarest, mat puzzl, gian čiužinys kempingas, ultralight miega trinkelėmis inflat, kempingas colchon, matress, inflat pagalvė, oro akvariumas siurblio, padas miego, savarankiškai pripučiamos čiužinys pad stovyklavimo

Modelio Numeris CQD011
Prekės Pavadinimas XIAOLANG
Medžiaga TPU Nailonas
Dampproof Kilimėlio Tipas Automatiškai Pripučiamas
Lauko Veikla Stovyklos
Kilmės KN(Kilmės)
Pagal Pripučiamos Režimas Built-in Pripūtimo Siurblys

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų