SEXYWG Sporto Ziajać Jogos Legging Lieknėjimą Juosmens Treneris Traukiant Virvutę Moterų Neopreno, Pirtis, Body Shaper Kontrolės Kelnaitės Kelnių

€13.99

€25.43

-44 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

mūsų parduotuvėje palaiko DROPSHIPPING ir DIDMENINĖS prekybos paslaugos

Nėra sąskaitos faktūros ,prekių ,reklaminės medžiagos į paketo

Visa grąžinamoji išmoka, arba vėl už problema, kad

SEXYWG Sporto Ziajać Jogos Legging Lieknėjimą Juosmens Treneris Traukiant Virvutę Moterų Neopreno, Pirtis, Body Shaper Kontrolės Kelnaitės Kelnių

1. MEDŽIAGA - Mūsų naujas dizainas sauna lieknėjimo kelnės su aukštos kokybės 80% neopreno latekso + 20% Nailonas , elastinių skaidulų ir patogūs dėvėti.Tai šiluminis neopreno kūno shaper antblauzdžiai su specialios medžiagos, kuri padidina kūno temperatūrą ir sugeria prakaitą, todėl jūs visada sausas išorėje.

2. KONSTRUKCIJA - Treniruotės, pirtis, Ilgai ziajać turi juosmens diržas priekyje ir diržo su magija aplinkosaugos ¾enklelis , ir jis gali padidinti šiluminį efektą ,ir deginti pilvo riebalų ; priekiniai magija aplinkosaugos ¾enklelis ,ir jūs galite nustatyti savo dydį laisvai .Triko fitneso antblauzdžiai daro jus jauni ir energingi.

3. FUNKCIJA - Neopreno prakaito kelnės padidinti prakaitavimas išlaikant savo kūno šiluma,tai daro savo pilvą ir antblauzdžiai riebalų crazy burnning, kai jums treniruotės, šildymo iki jūsų raumenys ir mobilizuoja riebalų ląstelėse, sauna antblauzdžiai sauna pants leidžia jums prakaitas daugiau nei įprasta.Padidina medžiagų apykaitą jūsų kūne, kad prakaitas, kenksmingų riebalų ir toksinų.Svorio netekimas, lieknėjimą, greičiau ir sveikiau.

4. PROGA - Aukšto liemens kelnės pateikti glostantis ir patogiai, specialiųjų ir modernus dizainas leidžia jums daugiau patrauklus, žavus, mados ir elegantiškos, ar jūs dirbate iš sporto salėje ar ilsėdamiesi namuose.Ar jūs darote tai, zumba, polates, excersize ,šokiai, Puikiai tinka Jogos, fitneso, bet kokio tipo treniruotės, treniruoklių salė, bėgimas, bėgimas ,dviračių sportas, alpinizmas ,krepšinis ,Banglentės, ir daug daugiau sporto , Jie yra taip pat puikus pasirinkimas, kasdien dėvėti.

5. Pastaba - Tai normalus dalykas, kad kai kurios kvapas neopreno medžiaga, ir jis bus dingo po kelis kartus ranka plauna su šaltu vandeniu ir pakabinti išdžiūti vėdinamoje vietoje.Jei esate alergiškas šią medžiagą, prašome dėvėti T-shirt/Antblauzdžiai pagal sauna apranga, ji ne tik gali išvengti alergijos, bet taip pat gali padidinti prakaito sauna poveikį.

1 Gabalas Neopreno Latekso Ziajać .Jeigu turite kokių nors reikalavimų ,pvz., spalvos, dydžio ar problemų ,prašome susisiekti su mumis pirmą ,mes pasistengsime, kad tilptų jums ,ačiū !!!

DYDŽIŲ LENTELĖ

DYDIS

Talėja

Klubai

Ilgis

Colių

cm

Colių

cm

Colių

cm

S

26.0-27.5

66-70

35.4-37.4

90-95

39.0

99

M

27.9-29.5

71-75

37.4-39.4

95-100

39.4

100

L

29.9-31.5

76-80

39.4-41.3

100-105

39.8

101

XL

31.9-33.5

81-85

41.3-43.3

105-110

40.2

102

XXL

33.8-35.4

86-90

43.3-45.3

110-115

40.6

103

jei esate tarp dydžio , aš rekomenduoju Didelio dydžio jums , ačiū !

Pastaba : Rankinis matavimas bus jau 2-3cm skirtumas , o 1 colis = 2,54 cm .

1. C galite padaryti drop laivyba?

mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus.Bet jūs turėtumėte palikti mums dėmesį, kad Prašome ne būti kvitus.Tai yra Lašas Laivybos!ir tada mes, pagal jūsų prašymą siųsti sklypo.

2. Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en ( Nukopijuoti į naršyklės atidaryti ).

3. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis pirmą ,tada mes galime jums padėti ją pratęsti.Todėl jūsų sklypas yra apsaugotas www.dazasvydziomusiai.lt

1.Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti www.dazasvydziomusiai.lt.

2.Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus.

3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras : http://help.www.dazasvydziomusiai.lt/categories_Payment.html.(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo. 2.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas. 3.Prekės yra vežamos www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų. 4.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, "Fedex".Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

Žymos: kulkšnies dirželis treniruotės, priedų joga, activewear moterims, boho pėdkelnės, blauzdinės, WANAYOU, languotas jogos kelnės, neopreno dydžių jogos kelnės, moterų sekso camisole, sportas viršų, Juosmens treneris

Prekės Pavadinimas sexywg
Sporto Ziajać Modelio Numeris Moterų Kūno Shaper Riebalų Deginimas Sporto Sauna Ziajać kontrolės kelnaitės SF096
Medžiaga Nailonas
Sporto ziajać Prekės Pavadinimas Moterų Slim Sportas Veikia Fitneso Salė Camourflage Legging tight Kelnės
Sporto ziajać Elemento Tipas Drabužiai ir jų Priedai-moteriški Drabužiai-Artimieji-skustukai
Sporto Ziajać Medžiaga 80%Neopreno Latekso+20%Spandex,aukštos elastinga,kvėpuojanti,besiūlės,patvarus
Sporto ziajać Tinka Grupės Moteris,Panele,po gimdymo Mama, Sporto Treniruotės Karšto Prakaito Ziajać Trumpų Kelnių
Sporto Ziajać funkcija pločio juosta,juosmens traukiant virvutę su magija aplinkosaugos ¾enklelis,aukštos juosmens,karšto thermo
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Dydis Moterų Sporto ziajać S,M,L,XL,2XL Slim Sportas, Joga Kontrolės Kelnaitės lieknėjimo legging karšto Ziajać
Audinio Tipas Broadcloth
Sporto pantPlace Kilmės Shenzhen,Kinija (Žemyninė),100% Naujas Atvykimo,Aukštos Kokybės,super tampri
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Sporto Ziajać Funkcija HOT SPA,karšto terminio Prakaito Sauna,svorio netekimas,juosmens reguliuoti,Užpakalis pakelti
Modelio Numeris 1SF096
Ziajać Ilgis Kulkšnies Ilgio Kelnės
Sporto ziajać tinka Proga Sporto Fitneso Treniruotės, treniruoklių Salė, Jogos Dacing Pratimas Veikia Bėgioti-žygiai
Lytis MOTERIS

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų