AOTSR 2 Din Automobilio Radijo Coche "Android" 10 SUZUKI SWIFT 2011 - 2017 Centrinio Multimedijos Grotuvas GPS Navigaciją 2Din DSP Autoradio

€245.51

€306.89

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

"Android" Sistemos Vadovas Vienetas, Automobilių GPS, Multimedia Grotuvas, magnetofonas, Stereo Radijas

1. Tinka SUZUKI SWIFT 2011 - 2017 m.; Produkto Konfigūracija: 1. "Android" 10 " Sistema, 2 gb RAM + 16GB ROM, Pastatytas DSP; 2. "Android" 10 Sistema, 4 GB RAM + 64GB ROM, Pastatytas DSP; >>Kas yra DSP?DSP funkcija, gali padidinti garso kokybė, garso qualiy Automobilio Grotuvą su DSP yra daugiau, nei vienas be DSP.Savybės: 1.Įmontuotas GPS 2.Parama 70+ kalba 3.Supprot Balso Kontrolė 4.Remti "Wi-Fi", 3G / 4G interneto 5.Parama HD filmų ir radijo imtuvas 6.Paramos Originalus Vairas Kontrolės 7.Darbas su priekinės kameros ir atbulinės eigos vaizdo kamera 8.Paramos OBD: diagnozuoti jūsų automobilis būseną bet kuriuo metu, 9.Paramos veidrodis nuorodą: bet kokį turinį iš "Android" ar " IOS " išmanųjį telefoną, gali būti atlikta ant šio įrenginio ekranas 10.Paramos TPMS(Reikia nusipirkti PSSS atskirai): gali rodyti temperatūrą ir slėgį padangose su didelio tikslumo stebėti 4 padangos ant ekrano saugaus vairavimo.DUK: 1.Ar man reikia pirkti bet laido adapteris arba jokių priedų, už tai?Ne, galvos vienetas gauti originalus pakinktų ir plug - and-play kabeliai, nereikia pirkti jokių priedų arba dalių, kad visas savybes, į darbą. 2.Turiu kadrą jį įdiegti?Ne, Šis punktas yra lengva įdiegti, ji tiks jūsų automobilis puikiai, nereikia iškirpti prietaisų skydelio ir nereikia jokių rėmelių.Jei jūsų automobilio prietaisų skydelio yra tas pats, kaip toliau paveikslėlį, tada jūs galite nusipirkti šį įrenginį tiesiogiai mūsų parduotuvėje. 3. Ar yra kokių nors kitų priedų parduotuvėje, kad dirbti kartu su šia prekė puikiai?Taip, taip yra skenuoti kai kurie priedai yra daugiau funkcinis reikmenys mano parduotuvėje, prašome spustelėkite ir žemiau vaizdą į parduotuvę, naršyti.

Integruota DSP

Padidinti muzikos garso kokybė

GPS Navigacija

Parama įvairių kalbų žemėlapiai, Parama internetu ir off-line navigacijos programėlių, tokių kaip "Google" žemėlapis, iGo žemėlapio, palaikymo 3D žemėlapius ir nurodymų balsu.Naujausius žemėlapius duomenų pasaulio žemėlapiai.

Vairas Kontrolės

Suderinama su dauguma vairas kontrolės funkcijas.Lengva perjungti dainas, kanalo ir garsumas jums saugiau ir maloniau kelionę.

Paramos PSSS

Gali rodyti temperatūrą ir slėgį padangose su didelio tikslumo stebėti 4 padangos ant ekrano saugaus vairavimo. (Reikia nusipirkti PSSS atskirai)

Parama Išorės TV

Parama Išorės DVB-T2/DVB-T/ISDB-T, gali valdyti DVD ekranas su mūsų specialus TV jungtis.

Darbas su priekyje ir realus vaizdo kameros, 360 fotoaparatas

Radijo Imtuvas

Aukštos kokybės radijo IC geriau AM/FM/RDS priėmimo suteiks jums nuostabų garso-radijo patirtį.Paramos DAB+(pasirinktinai), geresnę garso kokybę, stiprus signalas gavimo.

Paramos OBD

diagnozuoti jūsų automobilis būseną bet kuriuo metu,

Žiūrėti HD filmus

Palaiko 3G/4G/Wifi Tinklas

Suppot Veidrodis Nuorodą

Telefonas, ir ši mašina gali pasidalinti ekrano vieni kitus

Žymos: clarion radijas, toyota avensis, suzuki swift priedai kojoms, 2din vw "android" 10, suzuki vitara, vitara, aotsr android, 2 din "android" radijas, "android" suzuki swift, ventiliacijos suzuki alto

Ekrano Dydis 7 colių, 1024*600
TMPS Parama
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Suzuki Modelis Greitai
Elemento Dydis 7 colių
CPU 8 Ritiniai
Įmontuotas GPS Parama
Prekės Svoris 5kg
IPS Jutiklinį Ekraną Parama
obd Parama
Specialios Funkcijos Parama 70+ kalbas
cd grotuvas Parama
Prekės Pavadinimas Aotsr
Galia 4*50W
Įmontuotas Mikrofonas Parama
Įtampa 12V
Tinka Už SUZUKI SWIFT 2011 - 2017 m.
Operacinės Sistemos "Android" 10
Didžiausia Plėtra Talpa 128 GB
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas Už SUZUKI SWIFT 2011 - 2017 m.
Max Išorinė Atmintis 128G
ROM 64 GB
DSP Parama
OSD Kalba Olandų
3G / 4G/ WIFI Tinklas Parama
Rezoliucija 1024*600
Swift Metų 2015 m.
Radijo RDS Parama
Din Dvigubas Din
Veidrodis nuorodą Parama
Sertifikavimo FCC
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis SUZUKI
TF/Micro SD Lizdas 2
Skaitmeninės Medijos Formatas Video CD
Medžiagos Tipas ABS
"Bluetooth" Parama
Sąsaja RCA
HD filmų ir radijo imtuvas Parama
Darbas su priekine kamera Parama
RAM 4 GB
Vairas kontrolės Parama
Darbas su atbuline kamera Parama

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų