Sedrick Kastuvai Ace/Pokerio K Spausdinti Dviračių Džersis Mtb Dviračių Drabužių Nuoma Komanda Ciklo Marškinėliai Maillot biciclet Ropa De Ciclismo

€9.95

€15.54

-35 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sedrick Kastuvai Ace/Pokerio K Spausdinti Dviračių Džersis Mtb Dviračių Drabužių Nuoma Komanda Ciklo Marškinėliai Maillot biciclet Ropa De Ciclismo:

Aprašymas: Medžiaga: 100% Poliesterio Coolmax:quick-dry funkcija ir, kad jums jaustis patogiau Kišenėje dizainas : patogiau,galite įdėti telefoną, o kiti-Tai dviračių drabužiai gali jus sausas ir kietas karštas būklės ir šilto, šalto būklės Net esate suprakaitavęs, dviračių džersis niekada laikytis savo odos

1. Visas mokėjimas turi būti sumokėtas per 3 dienas po pateikiant užsakymą. 2. Pirkėjas atsako už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje.Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti.

1.Mes paprastai naudoti Kinija Paštu, Oro Paštu(pristatymas nemokamas).Prašome susisiekti su mumis, jei norite naudoti kitą kurjerių, tokios, kaip DHL, "FedEx", UPS, TNT, AVS.Jums bus sumokėti papildomą mokestį.Mes jums sekimo numerį, kai išsiuntė. 2.Mes tik laivas, KAD registracijos adresą.Taigi, prašome būti užtikrinti, savo adresą, KAD yra teisinga ir pagrįsta.Prašome įsitikinkite, kad palikti teisingą telefono numerį, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją. 3.Mes laivas pakuotėje 2 darbo dienos po gauti išvalytas mokėjimą. 4.Galite patikrinti prekes, jeigu tai yra tranzito per tracking NR .

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.

1.Grįžta pritarta.Prekė turi būti pradinės būklės.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę būseną.

Žymos: pertraukos ciklą, shimano marškinėliai, mtb dviračių jersey boys, ciklo jersey vyrai, retro pro dviračių džersis, cykling drabužiai vyrams, cubrebotas ciclismo, cycl jersey, dviratis mtb, scott rinkinys

Savybė Kietas Ace of spades/ Pokerio K Atspausdinta Džersis su Pilnu Užtrauktuku Vyrams
Užtrauktuko Ilgis Visas Užtrauktukas
Metų Dviračių Jersey 2017
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas Sedrick
Elemento Tipas Megztiniai
Audinio Tipas DŽERSIS
Taikoma Dviračių jersey, Dviračių džersis, Kelių dviračių džersis, dviračių džersis
Sezonas pavasarį
Modelio Numeris Bike046
DŽERSIS Maillot ciclismo, ropa de ciclismo, maillot dviračių, bicicleta Marškinėliai
Sportas Tipas Dviračių sportas
Funkcija Nuo raukšlių
Lytis VYRAI
Medžiaga Poliesteris

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų