120Pcs Turas Šešiakampis Lipnios Kamštienos Aikštėje, Kamštienos Fanera, Daugkartinio naudojimo Kamštinė Lenta Kamštinė Kilimėlis, Naudojami Padėkliukai ir "PASIDARYK pats"

€16.01

€22.87

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

[Aukščiausios kokybės Medžiagos], Pagaminti iš kokybės korkas stipri, lipni lipni ant nugaros, mūsų kamščio pagrindo lakštai yra tvirtas ir tvirtas, yra minkštas Susisiekti, ne taip lengva nutraukti.Natūralios spygliuočių medienos tekstūra yra gerai, kuris yra bekvapis, ir paviršius yra Anti-slip.

[3 Skirtingų Formų Jums]Mūsų kamščiai suteikti jums formos aikštė turas šešiakampių ir 3 skirtingų formų, suteikti jums su įvairių poreikių.Gali būti naudojamas kaip miestelyje puodeliai iš bet kokios medžiagos ir taikomos biure, mokykloje, namuose ir atitiko daugumą stalo, norint pasiekti poveikį atsispirti karšta temperatūra.

[Stiprių Klijų & Patvarus]Mūsų lipnios cork yra stiprus nelankstumą.Kamštinė lenta plytelės likti pakimba ir truks ilgą laiką be nukristi žemyn.Jis yra patvarus ir daugkartinio naudojimo, ir turi savybes, garso sugertis, smūgio absorbcija, šilumos izoliacija ir šilumos izoliacija.

[Lengva Naudoti & "PASIDARYK pats" Cut]Mūsų nugaros pusėje kamštinė medžiaga yra skirta savarankiškai klijuojamas lipdukas.Jums nereikia naudoti klijų.Tiesiog nulupkite klijų pagrindo popieriaus ir paspauskite aikštėje kamštienos valdybos prie taikinio paviršių.Mūsų korkas lapus, padėkliukai gali būti lengvai supjaustyti į mažesnius gabalėlius arba bet kokios formos, be pjovimo ar laužymo.

Kiekvienos dydis-4 x 4inch/(10 x 10cm), o storis-2 mm.Pakankamo kiekio jums naudoti ilgą laiką kasdieniame gyvenime.

Spalva: Mediena spalva

Medžiaga: Kamštis

Pakuotės Turinys:

100 x aikštėje miestelyje

10 x šešiakampe miestelyje

10 x turo miestelyje

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kamštinė plokštė, valdybos šešiakampis, korko kilimėlis, šešiakampis medis, korko stendas, cnc engrav, wallshelf, gecko vivarium, korko remontas, fanera, medienos

Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų