XIAOMI Mi Wifi Router 4C Didelės Spartos Wifi 2.4 G/5G 1200Mbps 4 Antenos Smart APP Kontrolės Juosta Bevielis Maršrutizatorius WiFi Kartotuvų

€9.09

€12.12

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

Keturių Didelio jautrumo Antena

Keturių išorės įvairiakryptė antena su 5dBi įgyti sustiprinti signalo įgyti efektyvumą.Labai pagerinti perdavimo veiklos.Daro puikų darbą pagal daugelį sudėtingoje aplinkoje.

64MB didelę Atmintį

Featuring 64MB atminties, duomenų perdavimas yra daug stabilesnė.Ji užtikrina sklandų veikimą ir užtikrinti stabilumą prijungimo daugiau išmanieji įrenginiai.Didžiausias jungiamieji įtaisai yra 64. Tai būtų nereikalingas namuose prietaisą jums.

Greičiau Interneto Naršymas

Žaisti žaidimas, žiūrėti vaizdo ar peržiūrėti puslapius, galite pasirinkti konfigūracija, maršrutizatorių pagal jūsų paraiškos scenos.Taip pat galite leisti Xiaomi maršrutizatorius 4C optimizuoti dailiai jums.Prioritetas vieną konfigūraciją interneto pralaidumo yra prieinama, kad geriau patirtį.

Smart Prevencijos WiFi Naujakurys

Paprasta, ar Interneto dalijimosi programinė įranga veda prie WiFi naujakurys.Tačiau, Xiaomi maršrutizatorius 4C galite signalą, kai yra naujos tinklo ryšį.Jei susidūrė su didelės rizikos ryšį, galite juodąjį sąrašą, tai ar užkirsti kelią jos saugumo lygį.

Vienas Iš Pagrindinių Pagreitis

Įjunkite Xiaomi "WiFi" PROGRAMĖLE, rasti įrankių rinkinys ir šiek tiek paspauskite "Wi-fi "Optimizavimo", kad multi-dimensional auto check ir optimizuoti "WiFi" ryšio kanalu.

Nuotolinio Valdymo Pultas

Naudoti Xiao WiFi APP valdyti tinklo laisvai.Patikrinkite tinklo būsenos net esate toli nuo namų.

Specifikacija:

Korpuso medžiaga: ABS

Perdavimo greitis: 300 M

WiFi protokolas: 802.11 n

Antenos skaičius: 4

Prekės dydis: 36.5 * 22.2 * 4.5 cm / 14.37 * 8.74 * 1.77 in(L * W * H)

Prekės svoris: Apytiksl.400g / 14.11 oz

Pakuotės dydis: 30 * 20 * 5cm / 11.81 * 7.87 * 1.97 in(L * W * H)

Pakuotės svoris: 435g / oz 15.34

Paketų sąrašo:

1 * Xiaomi Maršrutizatorius

1 * Maitinimo Adapteris

1 * Naudotojo Vadovas

Žymos: mi juosta 6 pasaulinė versija, grupė smart, mi xiomi, 3 xaomi, mi juosta 4 dirželis berniukai, xiomi, 220v maršrutizatorius, paveikslas mi juosta, xioami band 3, belaidžio headphon

Prekės Pavadinimas Xiaomi
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų