LED 3D Modernus Dizainas, Skaitmeninis Stalo Laikrodis, Žadintuvas Naktį Šviesos Sieninis Laikrodis Namų Apdailos Kambarį P7Ding

€13.19

€21.63

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } LED 3D Modernus Dizainas, Skaitmeninis Stalo Laikrodis, Žadintuvas Naktį Šviesos Sieninis Laikrodis Namų Apdailos Kambarį P7Ding

Prekės Specifikacija:

Ypatybė:

1.Modernus Dizainas:

Šis žadintuvas yra lengva skaityti naktį,laikas tai aiškiai matyti iš pirmo žvilgsnio, kurie ypač tinka vaikų ir vyresnio amžiaus žmonių.

2.Reguliuojamas Ryškumas & Night Šviesos:

3-išlygintas ryškumą, nemokamai reguliuoti skaitmeninį sienos laikrodį pagal jūsų poreikius.Jei jums reikia nakties šviesa.ši elektroninė sieninis laikrodis yra geriausias jūsų pasirinkimas.

3.Dvi Būdas Lengvai Vietą:

Lengvas mount kaip sienos laikrodį, naudojant integruotą keyholes, arba kaip stalo laikrodį, naudojant fiksuoto pagrindo.Ji tik užima mažai vietos patalpoje ar jūsų bagažą, keliaujant.Mūsų elektros laikrodis yra taip pat patogi naudoti virtuvėje, viešbutyje, stalas, rašomasis stalas, biuro ar naktiniai laikrodis.

4.Signalizacijos ir atidėjimo funkcija:

Daugiafunkcinis skaitmeninis laikrodis turi pabusti funkcija ir atidėjimo funkciją.Ir atidėjimo laikas gali būti laisvai reguliuoti.Tai Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas yra gera Kalėdų dovana vaikams ar paaugliams.

5.Energijos taupymo & Eco-Friendly:

Itin mažos energijos sąnaudos LED, žemos kainos.Patogus USB jungtį tinka naudoti bet kur.

Tipas: Daugiafunkcinis Skaitmeninis LED Laikrodis

Medžiaga: Akrilas + Plastikas

Ekranas: Skaitmeninis LED

Varomas: USB ( USB laidas komplekte)

Pareigos: Laiko Rodymas/Signalas/Snausti

Dydis: 29.3*10.1*4.9 cm

Komplektą Sudaro:

1X Laikrodis

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: žadintuvas lentelė, luminova, laikrodis led lentelė, laikrodis stalinis elektroninis led, led veidrodis žiūrėti, žadintuvas temperatūra, darbalaukio chronometras, žadintuvas veidrodis, žadintuvas medienos, naktiniai skaitmeninis laikrodis

Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Motivity Tipas Skaitmeninis
Formos GEOMETRINIO
Funkcija Su Apšvietimu
Plotis 10.1mm
Stilius Modernus
Skersmuo 29.3 mm
Ilgis 29.3mm
Ekrano Tipas led
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Laikrodis
Svoris 310g
Forma dvigubo veido

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų