250 Tankis Nėriniai Perukas Garbanotas Žmogaus Plaukų Perukas Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Moterims, Vandens Bangų Peruką Prieš Nupeštos Su Kūdikio Plaukų Mslynn

€42.18

€89.74

-52 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mūsų perukas bžūp yra Vidutinio Dydžio, kaip toliau Sandėlyje.Prašome įvertinti savo galvos dydis iki užsakymą, taip, kad jūs puikiai tinka.Jei norite pritaikytas perukas dydžio,čia yra Standartinis Dangtelio Dydžiai:

1. Valymo šampūnu Žmogaus Plaukų Perukas

Šepetys iš perukas naudojant perukas šepetys prieš pradedant valymo šampūnu procesą.Ilgų plaukų perukas reikia skirti ypatingą dėmesį, prieš valymą,o trumpų plaukų perukas reikia tik greitai teptuku.A garbanotas perukas trunka ilgiausiai valyti out; užtikrinti, kad plaukai ne raizginys proceso metu yra kartais varginantis darbas.Šlapias perukas tekančiu vandeniu;būti atsargūs, ne panerti visą peruką.Darbo palmių dydžio kiekį šampūno į perukas, yra atsargūs, kruopščiai išvalykite visą peruką.Panerti perukas į vandenį gali sukelti ahir pluošto mazgas ir painiava,todėl valyti jį sunku.

2 .Tinkamai Išskalauti Perukas

Pakilti perukas, šaltas vanduo, užtikrinant, kad jis yra ne panardintas.Įsitikinkite, kad bžūp ir ahir skaidulų visiškai išskalauti švariu šampūnas.Taip pat, būti tikri, kad vanduo teka ta pačia kryptimi, kaip plaukų perukas išlaikyti šilkiniai išvaizdą.

3. Kondicionavimo Žmogaus Plaukų Perukas

Masažas perukas kondicionierius, į mažus skyriuje perukas, kol jis bus visiškai padengtas.Taikyti kondicionierių nuo šaknų iki galiuku.Kruopščiai išskalaukite šaltame vandenyje.Jei naudojate palikti kondicionierius vietoj išskalauti kondicionierius,tiesiog purškimo kondicionieriaus ant perukas kailis, ar taikyti ir masažas į perukas ranka.

4. Džiovinimo Žmogaus Plaukų Perukas

Vieta perukas ant perukas stovėti ir ištrink plaukus sausu rankšluosčiu.Naudojant plaukų džiovintuvas perukas gali sukelti frizzing, todėl oro džiovinimo rekomenduojamas metodas.Jei plaukų džiovintuvas naudojamas,nustatyti šilumos mažas ir išlaikyti vadovas, dažytojas nuo perukas bent aštuonių colių.Nebandykite valyti perukas, o šlapias nenutrūktų ir tangling.Po perukas buvo kruopščiai džiovinti, valyti mūsų perukas ir stilius, kaip tikėtasi.

Patarimai, kaip Garbanotas perukas skalbimo patarimai:

1.Negalima valyti jūsų garbanos. 2.Šukos kondicionierius per plaukus, o skalbimo, rankšluostį sausai ir stiliaus pirštais į kelią frizz

Visi 5 Žvaigždžių Atsiliepimus+Paveikslėlių=$5

Sveiki, mieli draugai, jei jums patinka mūsų plaukai, tikiuosi, jūs galite pateikti mums jūsų visų 5 žvaigždučių atsiliepimus ir įkelti 3-5 vnt gražių plaukų, nuotraukos ant grįžtamojo ryšio, kuris yra tikrai didelė parama mūsų pardavėjo darbą.Tai paskatins mus padaryti geriau ir geriau jus aptarnauti klientus.Mes bus taikomos mūsų bosas grąžinti jums $5 ir siųsti jums labai graži dovana jūsų kitą, kad būtų galima parodyti savo padėką.

Susisiekite su mumis Pirma,Jūsų Problema bus Išspręsta!

Jei turite bet kokių klausimų,pls nepalik jokių neigiamų peržiūrėti arba atidaryti ginčą, mes padėsime jums ją išspręsti,jis nebus pakeistas, kai blogas peržiūros kairę.I pasistengsime atsakyti jums iš karto kai matau savo pranešimą ir darome viską, kad padėti jums išspręsti laiku

1.Apie Mokėjimą

www.dazasvydziomusiai.lt priimti mokėti visa ,Master Card,Paypal,sąlyginio DEPONAVIMO, "Western Union", Banko Pervedimas,WebMoney.Bet mokėjimo problemų (Nesėkmingai mokėjimo ,unaccepted kortelės,uždaras tvarka)bus išspręsta, jei jums susisiekti su mumis anksčiausiai.

2.Apie Siuntos

Paprastai jūsų paketas bus išsiųsti per 24-48 valandas po užsakymo tvarkomi su dauguma greitai express " kompanija.DHL/TNT, reikia apie 4-5 darbo dienas."Fedex" visada reikia apie 3-5 darbo dienas.

Q1: Gali būti tiesinami plaukai ar riesta?

A: Taip.Naudoti plokščias geležies/tiesiau arba žnyplės, prašome don ' t būti didesnė kaip 150C, net jei jis yra, bet kaip su savo plaukų, niekada nenaudokite karšto įrankius, pernelyg dažnai, ir prašau, nedaryk to pernelyg dažnai, ar plaukai bus lengvai gauti sausa ir susivėlęs.

Q2. Kodėl plaukai lengvai gauti susivėlęs?

A: kodėl plaukų susivėlęs, kaip šių priežasčių ir jums reikia išvengti susivėlęs, kaip nurodyta toliau. 1. Jūsų plaukai ryšuliai gali painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas(platus dantų ateiti kūno banga, tiesūs plaukai, pirštų šukos garbanotais plaukais) iš savo plaukų kasdien. 2. Įsitikinkite, kad wash&būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

Žymos: nėriniai vandens banga perukas, plaukų žmogaus perukas, mslynn plaukų perukas rudi plaukai, brazilijos šlapias ir banguoti perukas, 250 tankis, perukas leace priekiniai, žmogaus plaukų džeris curl, skinti perukas, kūno banga nėriniai perukas 250 tankis, closur priekinės

Nėriniai Perukas Tipas Nėriniai Uždarymo Perukas
Plaukų linija 360 nėrinių priekinės peruką prieš nupeštos su kūdikio plaukų
Elementų Pakuotėje 1 Gabalas, Tik
Kepuraitė Dydis Vidutinis Dydis
Medžiaga Žmonių Plaukų
Pristatymas Greitas, Nemokamas pristatymas DHL/Fedex 3-5 darbo dienas
Medžiagos Klasė Remy Plaukai
cap dizainas Šveicarijos nėrinių priekio su elastinga net
Kilmės BR(Kilmės)
perukas tipas perruque nėrinių priekinės cheveux humain
Perukas Tekstūros perruque cheveux humain bresiliens solde,Garbanotas žmogaus plaukų perukai
Žmogaus Plaukų Tipas Peru Plaukų
Tekstūra Vandens Banga
Elemento Tipas perukas
Kokybė Šiek tiek Balintos Mazgas,Jokios žalos
Bazinė Medžiaga Šveicarijos Nėriniai
Perukas Reikmenis perruque cheveux humain
Tankis 250% tankis
Papildomos Paslaugos Paramos Didmeninė ir Etiketės Pritaikymas savo reikmėms
Paslauga Grįžti prieš 15 dienų iki naudojami gauti visą kompensaciją
Perukai Ilgis ilgai
Prekės Pavadinimas mslynn
nėriniai perukas perruque de cheveux humain femme courte
Pateiktas Metodas Pusę Mašinos Pagamintas & Pusė Ranka Sąlygotosios
Perukas Bžūp Vidutinis Dydis yra sandėlyje,Mažų,Didelių Bžūp turi būti Pritaikyti
Reguliuojamas Juostos 2 reguliuojamas juostos, gali būti nustatomas taip, kaip jums patinka
Šukos 4 šukos, priekio ,galo ,šonų(du), Clueless perukas
Gali Būti Permed Taip
Spalvos Nėriniai Vidutinio Ruda
Tinka Miršta Spalvų gali būti dažiausi #27 spalva

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų