Akrilo Magnetinio Telefono dėklas Skirtas iPhone 12 Mini Pro 11 Max XR XS Max 8 Plius " Magsafe Atveju Belaidžio Įkrovimo Lašas apsauginis Dangtis

€7.15

€11.91

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

- Meistriškai su derinys optiškai skaidrus polikarbonatas ir lanksčių medžiagų, jei tinka teisė per mygtukai, kuriais lengva naudotis.Ant paviršiaus, atsparus įbrėžimams danga buvo taikomas tiek interjero ir eksterjero.

- Ir visos medžiagos ir dangos yra optimizuota siekiant išvengti pageltimas laikui bėgant.

- Su built-in magnetai, kurie puikiai suderinti su prietaisu, jei siūlo stebuklinga pritvirtinti ir nuimti patirtį, kiekvieną kartą.

- Puikiai suderinta magnetai padaryti belaidžio įkrovimo greičiau ir paprasčiau nei kada nors anksčiau.Ir, kai atėjo laikas imti, tiesiog palikite jei Telefone ir akimirksniu jūsų MagSafe įkroviklį, arba nustatyti, kad jis jūsų Qi-sertifikuota įkroviklį.

- Kaip ir kiekvienas originalus, skirtos atveju, tai būtų tūkstančių valandų bandymų visoje projektavimo ir gamybos procesą.Taigi, ji ne tik atrodo puikiai, ji sukurta siekiant apsaugoti jūsų Telefoną nuo įbrėžimų ir lašai.

- Suderinamumas: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro max

Paketą Sudarė: 1*byla(neturi būti bet koks prietaisas) ★ Didmenininkas, prašome susisiekti su mumis ir gauti daugiau nuolaida!! !

Žymos: magsaf, skambinkite iphone 12, "magsafe" iphone " kortelė, elnias telefono dėklas, kolega, apple iphone 12, pro magsafe, iphon 12 magsafe, iphon 12 pro max, atveju louis tomlinson, galia magsafe, "iphone" 10 xs max telefono dėklas

Savybės Skaidraus Akrilo Galinį Dangtelį Magsafe Atveju
Kilmės KN(Kilmės)
Dizainas Skaidrus
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone12 Pro Max
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų