Skaidrus "Apple" Žiūrėti Juosta 40 44mm "Apple" Serijos 6 5 4 Juostos Serijos 6 5 4 Riešo Dirželis su Patvariais Žiūrėti Atveju

€3.75

€4.36

-13 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

ANBEST Skaidri Juosta 40 44mm "Apple" Serijos 6 5 4 Juostos Serijos 6 5 4 Riešo Dirželis su Patvariais Žiūrėti Atveju

Suderinami Modeliai:

Aišku, juosta yra suderinama su "apple" žiūrėti Serijos 6/ SE /5 /4

Unikalus dizainas:

Bamperis ir juosta yra integruoti ir sukurti unikalų stilių.Bamperis galite apsaugoti savo žiūrėti absoliučiai, ir grupė yra kartu su juo, taip, kad jums nereikės nerimauti dėl prarasti savo žiūrėti, nes jungtis problemų.

Aišku, medžiaga:

Tai madel aukštos kokybės TPU aišku, medžiaga, kuri atrodo labai madingas , cool, ir tinka vyrams, ir moterims, ir paaugliams.

Tiksliai Sutvertas:

Tikslios išpjovos leidžia lengvai prieiti prie visų uostų ir mygtukų, visos funkcijos vyktų sklandžiai ir stora, tinka lieka ant smūgio.

Klientų aptarnavimas:

Tai, ką galime pažadėti, mūsų klientams, kad mes teikti geresnės kokybės produktus bei paslaugas klientams.Bet problema su prekės gausite ar bet kokią nuomonę, prašome ne hesistate susisiekti su mumis, rasime geriausią sprendimą, išspręsti.

Skirtingos spalvos jūsų Pasirinkimui!

Laivybos ir Pakuotė

1. Užsakymai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po to, gavus mokėjimą. 2. Tai užtruks ilgai atvykti su oro paštas.Jei nenorite laukti taip ilgai, pls pasirinkti Express " Standarto. 3. Mes tik atlikite savo adresą ir pirkėjo vardą, išvardytos SĄLYGINIO mokėjimo už vežimą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

Mokėjimo

Garantija

1. Visi produktai turi 1 metų garantiją mūsų parduotuvėje. 2. Dėl neteisingai parduotus daiktus, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes jums išsiųsti jums tinkamą arba grąžinti jums.Prašome don ' t open ginčą komunikacijos, mes esame tikri, kad išspręstumėte problemą už jus.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Prašome suteikia mums galimybę sužinoti savo klaidas ir atlyginti jums.

Žymos: watchband "apple" žiūrėti 4, watchband "apple" žiūrėti 3, iwatch raštas, smartwatch w26, 22 mm, 6 smart žiūrėti, dirželis appl žiūrėti, "apple" žiūrėti 4 44 atveju, 20mm titano, atveju iwatch 6

Pakuotė viena laikrodžio juosta su byla
Užsegimas Tipas metalo sagtis
Punktas Tranparent Juostoje "Apple" Žiūrėti Seriją
Elemento Tipas Watchbands
spalva Balta, Oranžinė, Tamsiai Žalia, Šviesiai Žalia, Tamsiai Pilka, Raudona
Tipas Klasikinis
Stilius Mados
Juostos Ilgis Kita
sąlyga Naujoji be žymės
Grupė Medžiagos Tipas Guma
Prekės Pavadinimas ANBEST
Modelio Numeris TWBFAW
Suderinamas "Apple" žiūrėti serijos 6 5 4
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų