2021 m. St. Patrick ' s Day Beveidis Lėlės Tomte Gnome Pliušinis Žaislas St Patriko Diena Airijoje Pasisekė, Elf Plushie Dobilų Atostogų Apdaila

€4.95

€8.11

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

2021 m. St. Patrick ' s Day Beveidis Lėlės Tomte Gnome Pliušinis Žaislas St Patriko Diena Airijoje Pasisekė, Elf Plushie Dobilų Atostogų Apdaila

B ullet Taškai: 1.Puikus Namų Papuošimas: Tai gnome pliušinis žaislas yra puikus namų puošybai.Ji gali papuošti savo namus, ir ji gali papuošti savo kambarį, pavyzdžiui, stalas, staliukas, sofa-lova, spinta, lentyna, valgomasis stalas, lovos, ji taip pat gali būti naudojama papuošti Kalėdų eglutė.Tegul jūsų namus (kambarį) dar viena atrakcija.

2.Rankų darbo Plushie: Gnome pliušiniai žaislai yra pagaminti su aplinkai nekenksmingų medžiagų.Jų mielas išvaizda yra labai populiarus su vaikais, ir jie pasakų dovanos vaikams.

3.Atneša Laimę: Tomte gnome tinka plinta tradicinių dvasia.Folkloro, nykštukai apsaugoti žmones nuo nelaime.Jie atneš laimę į šeimą ir yra laikoma geros kloties.Jūs galite naudoti ją, istorijų pasakojimo.

4.Įspūdingas Kokybės Medžiagų: gnome yra pagamintas iš aukštos kokybės polisterio ir megztus audinius, minkštas ir patogus.Gnome yra gyvas, jis yra geltonas barzdos, nosies tiltas, ir ji dėvi žalią sluoksnį.Jis atneš daug metų laimės ir suteiks daug laimingų prisiminimų.

5.Ideali Dovana: gnome yra pasakų dovana St Patriko Dieną, Velykų ir Kalėdų, nes jis suteikia ypatingą reikšmę.Jis gali būti naudojamas didelių namų ir lauko apdaila, tokių kaip stalas ir sofa-lova, spinta, spinta, langas, lova ir t. t.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Gnome Pliušinis Žaislas

Medžiaga: poliesteris + pluošto

Svoris: apie 126g

Dydis: apie 26*9cm/10.24*3.54 į

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1*Tomte Gnome Pliušinis Žaislas

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 1-3mm.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Žymos: didelis plushies, panda žaislas, jool, mha plushie, Airijos, sodo gnome, dobilų pakabukas, į omanas, azerbaidžano vėliava, eksploatuoti netinkamų transporto priemonių

Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
Temos žmonės
Medžiaga Augalų Pluošto

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų