Prabangus automatinis spurgos mašina saldus kviečių žiedas mašina spurgos formavimo mašina gamyklos masinės gamybos spurgos komercinės 220v

€743.95

€826.62

-10 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Prabangus automatinis spurgos mašina saldus kviečių žiedas mašina spurgos formavimo mašina gamyklos masinės gamybos spurgos

Parametrai: Pavadinimas: Spurga Mašinos Modelis: NP-2) Įtampa: 220V 50 hz Galia: 3.2 KW Specifikacija: 1100*430*700mm Neto svoris: 32KG Gamyba: 400-720 per valandą

1.3 rinkiniai visas nerūdijančio plieno mirti vadovai, gali sukelti spurgos su išorinis skersmuo 4CM, 6CM, 8CM. 2. Nauja patobulinta versija, prabangus barelį, labiau išplėsti naftos bakas, 3. Su statistika, skaitiklis, galite suskaičiuoti spurgos. 4. Laikas gali būti nustatomas, 5. Visiškai automatinė tipo, automatinė formavimo, automatinė montavimo, automatinė kepti, automatinė išvestis, automatinė temperatūros valdymo funkcija, tekinimo tortas.Produktas, kuriame:

Pastaba:

1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.

2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus.

3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus.

4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums.

5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į pranešimą, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Žymos: gyoza, didelis ryžių malimo mašina, komercinės spurgos maker mašina, pro pūsti formuotojas, spurgos mašinos, prekės prabanga moteris, maisto perdirbimo mašinos, pod maker mašina, automatinis gamybos mašina, niūrus

Įtampa (V) 220V
Įtampa 220V 50Hz
Pavadinimas Spurgos Mašina
Prekės Pavadinimas LZHZXY
Sertifikavimo ce
Specifikacija 1100*430*700mm
Modelio Numeris NP-2
Galia 3.2 KW
Galia (W) 3.2 KW
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelis NP-2
Neto Svoris 32kg
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) 400-720 per valandą
GAMINIO NUMERIS GL2396

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų