Vaikai Magnetinio Pirmąjį Kalendorių Laikas, Mėnuo, Data, Diena Sezonas Oro Mokymosi Diagramos Valdybos Anksti Švietimo Žaislas Berniukams Mergina

€13.12

€16.60

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Naudojant šį magnetinių kalendorių rinkinį (Apima 41pcs magnetiniai blokai), vaikai gali mokytis mėnesio, dienos, dienos, sezono, oro žaismingas būdas.

Ryškus ir gyvas spalvas, padeda skatinti vaikų vizija, plėtoti vaikų stebėjimas, koncentracijos, loginio mąstymo ir rankų judesių koordinavimą.

Pagamintas iš ekologiškų medžiagų, šviesos ir tekstūros, jokio erzinančio kvapo, mažo dydžio, kad tilptų jūsų vaiko pirštus, saugu ir patogu naudotis.

Su stiprios magnetinės, lengvai pritvirtinta prie bet geležies daiktų, tokių kaip šaldytuvai ar lenta, ar galite pakabinti jį ant sienos virvelę.

Ne tik geras ikimokyklinio mokymosi žaislas, bet taip pat gražus pagalbos mokymo klasėje Darželyje ar dekoro jūsų namuose.

Tinkamas amžius: 3 metai ir daugiau

matmenys:40x32cm

Medžiaga:Guma magnetas, geležies miltelių magnetas, padengtas popierius, EVA

spalva:Mėlyna

Pakuotės Turinys:

1 x Laiko registracijos lapas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: vaikų žaislas, maži žaislai mergaitėms, kapitonas mergina žaislai, plikas magnetiniai, minni mergina žaislai, magnetinio dalis, dydžių lentelė vaikams, vaikas dydžių lentelė, žaidimas magnetas, magnio magnetiniai

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Magnetinis Kalendorius vaikams
Sertifikavimo NĖRA
Tinkamas Amžius 3 metų ir daugiau
Temos Gyvūnai, Gamta

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų