200x85CM Bohemijos Rankų darbo Sienos Kabo Austas Gobelenas Kambario Durys Lango Užuolaidėlė Vestuvių Fonas Macrame Kabinti Užuolaidų Dekoras

€18.10

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Techniniai duomenys:

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Medžiaga: Medvilnės virvė

Plaukiojančios priemonės: Rankų pynimo

Dydis: 85x210cm/33.46"x82.68"

[Konversijos: 1cm=0.3937 colių, 1inch=2,54 cm]

Savybės:

◆Pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės virvė, išskirtinį išvaizdą ir baudos kūrinys.

◆Tai puikiai tinka interjero gyvenamasis kambarys, miegamasis, pagalvėlė , vaikų kambario ir net jaukioje kavinėje arba studijoje.

◆Puikiai tinka vestuvių džiaugtis ar bohemijos tematikos šalys, sienų apdaila, vaikų, miegamojo, gimtadienio dovana, ir kt.

◆Tai yra prabangus rankų darbo dideli macrame kabinti vestuvių fonas, kuris gali būti naudojamas vidaus vestuvėms ar lauko vestuvėms.Naudokite savo ceremoniją, priėmimo, galvos stalo, pyragas lentelė, nuotraukos, galimybės yra neribotos.

◆Tai fotografų svajonė fonas ir daro bet foto atrodo apsvaiginimo.

Pakuotė:

1 x Macrame Kabinti Gobelenas

(Papuošalai nėra įtrauktas.)

Pastaba:

-Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi.Jei jums tai skirtumas, prašome nusipirkti ją atidžiai.

-Prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas.

-Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: boho apdailos namų dekoro, macrame užuolaidų duris, bohemijos užuolaidų, kabo apdaila, boho užuolaidų, boho dekoras, kanados dekoras, mėlyna megzti, boho stiliaus dizaino namų dekoro, laumės vestuvių dekoras

Formos Stačiakampis
Rėmas No
Valymo Tipas Mašina Galima Skalbti
Technics Pynimas
Modelio Numeris Austos užuolaidos bohemijos
Modelio Tipas Kietas
modelis Ranka pynė
Kilmės KN(Kilmės)
Kilimų Pardavimo Mažmeninė
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Dizainas Bohemijos
Stilius Bohemijos

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų