15-in-1 Vandens Kokybės Bandymų Juostelės Patikrinti, Tvenkinys Testas PH Knygą Akvariumo Žuvų Bakas Baseinas, Vandens Geriamojo Vandens Testo Juostelė

€8.89

€9.88

-10 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų: 1、15 1 Vandens Testas:Bendras šarmingumas,pH,Kietumas,geležies,vario,Švino,Nitratų,Nitritų ir kiti 15 projektų iš viso,Vandens greitas testas, suteikia rezultatus per kelias sekundes

2、Sveikatos: Bandymo juostelės yra Tinkami geriamojo vandens, akvariumas, žuvų bakas, baseinas ir spa, pramoniniai vandens, tvenkinys, karšto mineralinio vandens testavimas

3、professionl:Aukštos kokybės vandens testeris su tikslia spalva koordinavimo ir didelio jautrumo,Naudoti profesinės sveikatos geriamojo vandens tyrimo juostelių išbandyti vandens kokybės standartus.

4、.Lengva naudoti: Cinkavimas geriamojo vandens testas knygoje į vandenį for2 sekundžių, laikyti jį į orą apie 1min,tada reguliuokite spalvų butelį gauti svarstymas.

5、Lengva atlikti:100 vienetų,vandens kokybė turėtų būti tikrinamas kartą per savaitę, Geriamojo vandens tyrimo juostelių yra lengva valdyti net pradedantiesiems.

Specifikacija:

Pavadinimas: 15-in-1 Vandens Kokybės Testo Juostelė

Tikslumas: 96%

Kiekis: 100vnt

Medžiaga: PET

Sertifikavimo: FDA, CE, ISO

Privalumas: anti-VC trukdžių gebėjimas

Taikymo sritis: Tinkamas tiriant geriamojo vandens, akvariumai, žuvys, rezervuarų, plaukimo baseinų ir spa, pramonės vanduo, tvenkiniai, karštų šaltinių, ir kt.

15 bandymus: PH, liekamojo chloro, bendras chloras, kietumas, bendras šarmų, vario, geležies, švino, nitratų, nitritų, karbonatų, kalio, fluoro, bromo, jodo, cianuro rūgšties.

Bandymo Metodas:

1. Pasinerti reakcijos plotas testo juostelė testo sprendimas 1-2 sekundes, išimkite testo juostelę, ir atsikratyti perteklinio vandens ant jo.

2. Po 1 minutės, palyginti reakcijos zona bandymo juostelės spalva spalvų paletę nustatyti bandymo vertė bandymo tirpalo.

3. Į kolorimetrinis metu turėtų būti kontroliuojama apie 1min.Jei laikas yra per ilgas arba per trumpas, tai turės įtakos skaitymo.

Pakavimo Sąrašas:

1*Vandens Butelį Testo Juostelė

Pastaba:

1. Nelieskite bandymo plotas reagentų juostelės.

2. Nuėmus bandymo juostelės, išlaikyti likusius bandymo juostelės sandariai uždaryti ir saugomi nuo šviesos.

3. Stenkitės, kad skystis turi būti išbandyti, kaip bespalvis arba šviesios spalvos, kaip įmanoma.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: akvariumo žuvų bakas, akvariumas no3, gh testas, akvariumas bandymo vandens, no3 testas, akvariumo žuvims gyventi, bandymo eau akvariumas, sobo akvariumo reikmenys, bandymas, tetra bandymo nh3

Modelio Numeris Vandens Testo Juostelė

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų