Prabanga Foot Spa Vonia Massager Bub su Infraraudonųjų spindulių Šilumos Šildomos Pėdų Mirkymas + 12 Riedėjimo Masažas Ratų

€38.13

€46.49

-17 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Prašome reikia pažymėti, kad roller yra ne varomas elektros energijos.Ji yra rankinis

ALL IN ONE FOOT SPA – Plungės jūsų pavargę ir achy kojas po sunkios darbo dienos, į Šildomas Foot Spa Vonia Massager ir mėgautis, atsipalaiduoti, kartu su galinga " multi-geležinkelių pėdų masažas.Padeda sumažinti pavargusias kojas, skausmas ir kojų skausmai.Mėgaukitės spa patinka pėdų masažą komfortą savo namuose.

GELEŽINKELIŲ MASAŽAS – Pėdų Spa Vonia Massager yra iš viso 12 giliai masažo volai; 12 riedėjimo massagers yra suprojektuotos, su unikaliu mini multi-voleliai nuostabiai giliai dar švelnus masažas patirtį.Nuostabiai mažina visos pėdos skausmai ir skausmai, mažina paraudimą, patinimą ir skausmą.Palieka jūsų kojų jausmas labai atjaunėjusi ir atnaujinamas.

TIKSLUS SKAITMENINIS VALDYMAS – Savybės atsparus vandeniui skaitmeninio valdymo mygtukai leidžia visiškai pritaikyti savo pėdų spa sesijos pagal jūsų tikslius poreikius.Nustatykite trukmę spa sesijos; pasirinkti nuo 10 minučių iki 1 valandos.Kontroliuoti ir prižiūrėti vandens temperatūra;. / Funkcijos 4 rakinama sukti ratus ir patogu, įmontuotas vandens nutekėjimo padėti tuščias vandens po naudojimo.

KONTROLIUOJAMA ŠILDYMO – Foot Spa Vonia Massager funkcijos skaitmeninių tikslia vandens temperatūros reguliavimo sistema, leidžianti nustatyti tikslų norimą vandens temperatūrą.Temperatūra gali pasiekti nuo 35°C iki 48°C; ir jis palaiko temperatūrą, todėl jūs galite mėgautis šiluma, masažas ir atsipalaiduoti, nereikia pridėti jokių karštą vandenį per jūsų pėdų spa sesijos.

Žymos: ab varantys, elektros foot massager, elektros foot massager, asmens massager elektros, prekės prabanga moteris, masažas mediniai foot massager, massag, vonios kojos, pėdų spa, vonia ir sauna

Kilmės KN(Kilmės)
Bendras svoris 1,5 KG
Prašymas Pėda
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Prekės Pavadinimas VamsLuna
Medžiaga ABS
Vibracijos Dažnis 1000-5000times/min
Tarifo Darbo Laikas 15min
Modelio Numeris FM-030
šilumos temperatūra 45c

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų