Elegantiškos Aukso Pieštuku Taurės Nerūdijančio Plieno Pen Saugojimo Turas Darbalaukio Makiažo Teptuku Organizatorius Turėtojas Biuro ir Vonios kambarys

€8.22

€13.71

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto informacija

● Medžiagų: Metalo

● Paketą sudaro:1*Makiažas Saugojimo Taurė

Produkto aprašymas

● Medžiaga: Pagamintas iš nerūdijančio plieno su aukso galvanizavimo.Paviršiaus ribų yra veidrodis apdaila ir labai sklandžiai.Apačioje viduje yra veidrodžio paviršiaus.

● Universalios: Mūsų pieštukas turėtojas yra puikus organizuoja pieštukai, rašikliai, žymekliai, valdovai, žymekliai, žirklės ir daugiau.Ji taip pat gali būti naudojami laikyti jūsų makiažo šepetėlių ir kitų grožio priemonių. ● Modernus dizainas: Apvalios paprastas prabangos dizaino metalinis tušinukas savininkui,jis yra puikus, kad dauguma darbo stalo ar namų dekoro.Puikus pertvarkyti savo darbo stalo, prekystalio, odininkas, arba stalo namuose ar biure.

Didmeninė ir dropshipping yra ir pasveikino

Didmeninė,mes siūlome nuolaida nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Už dropshipping,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams,tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie usif jūs norėtumėte.

Kaip aš galiu mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo svetainės adresu, naudojant,jūsų stebėjimą number:www.17track.net/en(Copiedto naršyklėje atidaryti)

Žymos: lauke makiažas organizatorius, papuošalai ir makiažas lauke, hecare vonios kambarys organizatorius, šaldiklio maisto organizatorius, švelnus makiažo šepetėliai turėtojas, makiažo šepetėliai turėtojas lauke dekoratyvinis, arcyrlic makiažas saugojimas, lavos makiažas kempine, laikymui raštinės reikmenys, paravan vonios kambarys saugojimas

Prekės Pavadinimas inscraft
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Paketas Apima 1 x Makiažo Šepetėlių Laikymo Taurė
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Makiažo šepetėlių laikiklį, Parkeris, Pieštukas Turėtojas
Modelio Numeris INS758

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų