KERUI P819 433Mhz Belaidis PIR Judesio Detektorių, P831Mini-dydis Saugumui Judesio Jutiklis Dirbti Su KERUI K52 W18 G18 W20 Signalizacijos Sistemos

€8.64

€13.29

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

KERUI P831 Belaidės Mini PIR Judesio Jutiklis Home Security Buglar Signalizacijos Judesio Detektorius

Įžanga:

Šis Saugumo judesio detektorių naudoti pasyvus infraraudonųjų spindulių technologiją, užtikrinančią maksimalų saugumą jūsų namuose ar verslo.Jis yra naudojamas prasme judėjimo, žmonių, gyvūnų ar kitus objektus.Atstumas aptikti judesio iki 8m ir dinaminis diapazonas 45 laipsniu.Veikia su CR2405 baterijų ir gali imti į DC5V, kurios yra įtrauktos kartu su magnetinio pasukama bazė.

Veikimo principas

Kai P831 Judesio daviklio funkcija yra įjungta, ji skambės ir siųsti signalą į sistemos skydelio.Signalizacija priimančiosios bus žiedas andSend SMS / skambučius į savo iš anksto nustatytas telefono numeris.Jums bus gauti pranešimą, kai pirmą kartą

Mini dydžio & magnetinio pasukama bazė

Su magnetine pasukama bazė, jūs galite tiesiog priklijuoti P831 judesio detektorius ir pasukti bet kuria kryptimi

Techniniai parametrai

1. Dažnis: 433Mhz 2. Aptikimo atstumas: 0~8meters 4. Aptikimo diapazonas: 45 laipsnių 5. Veiklos maitinimas: DC5V arba 1 vnt.* CR2450 baterija (Maitinimo ir baterijos neįtrauktos)

Šiltas patarimai:

1. Šis jutiklis jutiklis negali būti naudojamas atskirai ir turi būti naudojama su signalo priimančios 2. Jei nenorite pirkti signalizacijos prietaisas iš mūsų parduotuvę, mes negali 100% garantuoti, kad judesio jutiklis, suderinamą su jūsų prietaisu.Tikimės, kad savo supratimą apie tai.

Produkto išsamiai

KERUI P819 Belaidžio Belaidis PIR Judesio Jutiklis Įkrovimo 5V USB Namų Apsaugos Signalizacijos Detektoriai

Produkto savybės

Montavimo aukštis yra maždaug 2,2 metrų virš žemės paviršiaus ir optimizuoti aptikimo kampas daugumai judesio jutikliai yra 90 laipsnių.Jutiklis turi spręsti aptikta plotas su šia prielaida, kad gauti geriausią aprėpties.Patartina įdiegti veido judesio jutiklis, statmena labiausiai tikėtina, kad judriojo ryšio nustatymo žmonių veiksmingiausia aptikimo.Prieš naudodami, įsitikinkite, PIR judesio jutikliai, maitinimo jungiklis yra padėtyje.

Techniniai parametrai

1. Dažnis: 433Mhz 2. Įmontuota antena 3. Aptikimo atstumas: 0~8meters 4. Aptikimo diapazonas: 110 laipsnių 5. Veiklos maitinimas: DC5V ar 3AAA baterijos (elektros Energijos tiekimo ir baterijos neįtrauktos)

Šiltas patarimai

1. Šis jutiklis jutiklis negali būti naudojamas atskirai ir turi būti naudojama su signalo priimančios 2. Jei nenorite pirkti signalizacijos prietaisas iš mūsų parduotuvę, mes negali 100% garantuoti, kad judesio jutiklis, suderinamą su jūsų prietaisu.Tikimės, kad savo supratimą apie tai.

Prekės informacija

Žymos: signalizacijos kerui, judesio jutiklis, asus gl753vd, įkroviklis asus k52, judesio jutiklis pir alarma, Signalizacija, judesio pir jutiklis, aqara, kerui w18, mini judesio jutiklis

Prekės Pavadinimas KERUI
Tipas Belaidis PIR Infraraudonųjų spindulių Judesio Detektorius
Kilmės KN(Kilmės)
Aptikimo diapazonas 110 laipsniu
Aptikimo Atstumas 8-12 metrų
Įkrovimo Taip
Veikimo Galios baterija arba DC 5V
Modelio Numeris P831/P819
spalva Balta
Dažnis 433mhz

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų