T100TA 32GB SSD SR1M5 Mainboard REV 2.0 ASUS T100T T100TA Nešiojamas plokštė Testuotas

€26.34

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

RM5060296113646164

Produkto aprašymas :

Pastaba:

1 .Įsitikinkite, kad jūsų seną motininę tas pats ir su mūsų sąrašas , i, f, tu negali patvirtinti, prašome siųsti mums nuotraukas iš savo seną pagrindinę plokštę, mes galime padėti jums patvirtinti.

2. 100% Visiškai Patikrintas , garantija 60 dienų

3.Elektroninių produktų reikia profesionalios technologijos,pagrindinėje plokštėje yra specialios elektroninius gaminius, prieš perkant, jūs turite užtikrinti, kad kitų kompiuterio dalių yra geras, jei jūsų reikmenys neveikia, tai bus sukelti plokštė neveikia, taip, turite išbandyti prieš jums pirkti savo CPU, RAM, ekrano linija, ekranas ir kiti smulkūs priedai.

4.Priklausomai nuo metų arba patikslinti savo nešiojamojo kompiuterio tam tikras dalis gali būti suderinamas pakaitalus, net jeigu jie iš to paties modelio nešiojamą kompiuterį.Mes visada rekomenduojame jums rungtynės dalių numeriai modelį, kad būtų užtikrintas suderinamumas.

Pakuotės & Shipping : 1. prekė bus supakuota į anti-static krepšiai, suvynioti burbulas maišelį, į kartoninėje dėžutėje;

Žymos: 4 GB DDR3, kingdian, Lga 1150 motininės plokštės, Lga 1156 plokštė, žaidimas nešiojamas kompiuteris, pagrindinė plokštė kompiuteriui, 1 tb ssd, vsd lg nešiojamojo kompiuterio, vivobook 15, nešiojamas mainboard

Su CPU Taip
Atminties Tipas DDR3
Vaizdo Plokštės Tipas Integruotas
Prekės Pavadinimas MCGLSX
Bandymai 100% profesinės inžinierius bandymų prieš pristatant
Lustų rinkinys "INTEL"
Serija PAVILJONAS
Modelio Numeris t100ta
tvarkymo laikas 1-2 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinta
Prekės Būklė Naujas
Chipset Gamintojas "INTEL"
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės Asus

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų