Karščiui atsparaus Stiklo, Taurės, Dvigubo Aišku Arbatos Puodelio Kelių Tipų 80ML-1000ML Stiklo Puodeliai, Vynas, Kava, Arbata, Sultys Skaidrios Puodeliai

€3.45

€4.21

-18 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Karščiui atsparaus Stiklo, Taurės, Dvigubo Aišku Arbatos Puodelio Kelių Tipų 80ML-1000ML Stiklo Puodeliai, Vynas, Kava, Arbata, Sultys Skaidrios Puodeliai

Kulka Taškų: 1.Medžiaga: Aukštos borosilikatinio aukštai temperatūrai atsparus žalias stiklas.

2.Apdorojimo Technologija: Rankų Darbo.

3.Funkcija: Dvigubo sluoksnio kungfu arbatos puodelio, puodelis burną yra apvali, taurės įstaiga yra dvigubo sluoksnio anti-karčios, medinis dėklas yra pagamintas iš natūralios bambuko medienos.

4.Naudojimas: Jis tinka visų rūšių arbata, taip pat kava, viskis ir pan.Ji gali būti naudojama kasdieniame gyvenime, biuro ir baras.

5.Tvirtos: Šis produktas yra Gao Peng silicio stiklas gali būti tiesiogiai išplauti į 100 ° C temperatūrai, verdančio vandens.

Produkto Aprašymas:

Medžiaga: aukštos borosilikatinio stiklo

Apdorojimo technologija: rankų darbo

Talpa: apie 80ml-1000ml (kaip jums pasirinkti)

Funkcija: Dvigubo sluoksnio kungfu arbatos puodelio, puodelis burną yra apvali, taurės įstaiga yra dvigubo sluoksnio anti-karčios, medinis dėklas yra pagamintas iš natūralios bambuko medienos.

Naudojimas: Jis tinka visų rūšių arbata, taip pat kava, viskis ir pan.Ji gali būti naudojama kasdieniame gyvenime, biuro ir baras.

Tvirtos: Šis produktas yra Gao Peng silicio stiklas gali būti tiesiogiai išplauti į 100 ° C temperatūrai, verdančio vandens.

Pakavimo Sąrašas:

1* Taurės

Žymos: 500 ml puodelis, koksas puodeliai, stiklinės, kontrolės puodelis, stiklas, kavos puodeliai kaukolė, taurės stiklinės, stiklo vyno, 80 ml, 80ml stiklo, stiklo puodelis

Prekės Pavadinimas waasoscon
Medžiaga Stiklas
Sertifikavimo CIQ
Formos ROUND
Funkcija Eco-Friendly
Stiklo Tipas Skaidrus
Modelio Numeris Aišku Arbatos Puodelio
Kiekis 1

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų