3D Slankiojo kablelio Putų Masažas Volas Kojų, Kaklo Alkūninis Velenas Raumenų Minkštiklis 5 Varantys Jogos Fitneso Roller Massager Priedai

€15.46

€30.92

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Įranga: massager gali būti naudojami tiek daug dalykų, ir yra IDEALIAI tinka jums, jei jūs ieškote už bet kurį iš šių: Myofascial išleidimo įrankiai, giliųjų audinių masažas, refleksologija, įrankius, savarankiškai masažas įrankiai, pagražinti kūno linijas įrankiai.

UNIVERSALI ir NEŠIOJAMIEJI: Plačiai būti naudojamas vyrų ir moterų visą kūną: kojų, rankų, kaklo, pečių, galvos ir kai kuriose kitose srityje, ant jūsų kūno.Sukurta su lengvas ir kompaktiškas, raumenų roletai gali būti įdėti į maišelį ir atiduoti bet kur jums patinka, vidaus, lauko, kelionių, namų, biuro ar sporto salėje.

SAUGUS IR PATVARUS: Mūsų anticeliulitinis massager yra pagamintas iš PP ir PVC medžiagos, kurios yra netoksiški plastikiniai.Jis yra labai saugus ir sveikas naudoti.Taip pat, aukštos kokybės medžiagos PP produktas yra labai patvarus.Jūs galite jį naudoti ilgą laiką.

NAUJAS DIZAINAS MASSAGER: lengviau masažas, kojų, rankų, kaklo.Bionic pirštų masažas roller daro masažas patogiau.Elastinga paramos, reguliuojamas plotis.

SPALVĄ ir DYDĮ: 3 Spalvų pasirinkimo,stilinga išvaizda; 28.5x23.5cm Tinka moterims,merginoms ir vyrams.

Žymos: pėdų masažas varantys, dermoroller nemokamai, putos volelis, nelaisvėje vertus kaklo, tabako ritinėliai, nemokamas pristatymas karcher putų, pin roll, massag roller, akmuo durų roller, fotoaparato nuotraukų spąstus

Jogos Roller Raumenų roller
putos volelis masažo volelis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris LZ-001-KC

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų