5.5 L Talpos Pet Feeder Kačių ir Šunų Tris kartus Reguliariai Kiekybiniai Finansuojančiojo Automatinė Šėrimo Mašinos

€47.89

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

5.5 L Talpos Pet Feeder Kačių ir Šunų Tris kartus Reguliariai Kiekybiniai Finansuojančiojo Automatinė Šėrimo Mašinos

Supaprastintas setup, ne reikia skaityti sudėtingų instrukcijų daugiau ir daugiau, kaip ilgai, kaip jūs galite lengvai valdyti šį finansuojančiojo pagal užsakymą.Naudoti tris No. 1 baterijos yra patogus ir saugus.

Nustatyti šėrimo metu, savavališkai, galite nustatyti nuo 1 iki 3 kartus per dieną.Tarnauja dydis gali būti nustatytas nuo 1 iki 12 mažų vienetų (mažų popieriaus taurės 60 ml apie 25-40 mg).Ir tobulinti duomenų apyvartą, turi būti nustatyta vieną kartą, o tai reiškia, kad jums reikia tik nustatyti šėrimo duomenys vieną dieną, ir tai gali būti traukiama už gyvenimą ateityje.

Galima įrašyti 10 sekundžių balso pranešimų arba muzikos, ir žaisti 3 kartus pakartotinai priminti, augintiniai, kad atėjo metas valgyti.

Tinka visų tipų privatumo didinimo technologijų, pavyzdžiui, kačių ir šunų, gali būti šeriami reguliariai, ir kiekybiškai.Tegul jūsų augintiniai sukurti gerą įprotį reguliariai ir kiekybinė dietos, net jei jūs einate per trumpą laiką (ne riba, per kiek dienų, jūs galite turėti 5.5 litrų maisto)

(Be baterijos ir maisto).Būtiniausių maisto produktų vartojimas yra 25 gramai ir maksimali galia yra 300 gramų, todėl yra tinkamas šunims ir katėms visų dydžių.

Produkto pagrindinės veiklos:

1. Ši mašina tinka tik sausas granuliuotas maistas.Jis tinka augintiniai visų dydžių.Bendras pajėgumas yra apie 5,5 litrų.Kompaktiškas struktūra ir didelės talpos.

2. Vieną tris kartus per dieną, gali būti nustatyti.Šėrimo laiko ir sumos kiekvieno valgio gali būti nustatyti ir pakoreguoti.Skaičių šėrimo dienų turėtų būti nustatytas, kai pagal augintinio maistą ir gali būti nuolat keliavo.

3. Trys dideli baterija diskai yra saugus ir patogus.Grupė atrodo tiesiogiai ir veikimas yra labai paprastas.

4. Galite įrašyti balso pranešimą arba muzikos, gyvūno savininkas per 10 sekundžių, ir žaisti 3 kartus pakartotinai priminti, pet valgyti.

5. Didelis LCD ekranas rodo vietos laiką, valgio laiko, jos dalis, ir iš viso offeedings.

6. Dangtelis maisto barelį yra gerai užsandarinti, gali padėti išvengti drėgmės, pelėsių ir mažų vabzdžių

7. Tikrai naudoti importuoti ABS plastiko ryžiai, saugus ir netoksiškas, praėjo " CE " atitikties

8. Ramių kasdieniam vartojimui, inertiškos srovė yra sumažintas nuo 15 Ang 0,2 Ang, baterijos veikimo laikas-iki 6 mėnesių.

9. Pridėta žemos įtampos signalo funkcija.Kai įtampa yra apie būti išnaudota, jums bus pranešta kaip galima greičiau, kad būtų išvengta nepakanka akumuliatoriaus energijos tiekimo.

Spalva:Juoda + Balta

Medžiaga:ABS

Dydis:41*23*25CM

Pakuotės Turinys:

1 * Automatinė šėrimo mašinos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: nuotolinio pet feeder fotoaparatas, katė fontano vandens, dubuo katė, surefeed mikroschema pet feeder garantija, dubuo šuo, šuo technologija, mechanizmas automatinis maitinimas, aparatas katė finansuojančiojo, 5l krepšys, atsparus vandeniui, kačių maisto automatas

Tipas Šunys
LCD Ekranas No
Įtampa 110-240V
Maksimali Galia 500G
Medžiaga Plastikiniai
Yra Protingas Prietaisas No
Min Galia 50g
Maitinimo Šaltinis Baterija
Kilmės KN(Kilmės)
Tomas 5L

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų