50g/pak ,0,4 mm, Holografinis Blizgučiai Lazerio Miltelių "Chrome" Pigmentai Glitters Dulkės, Nagų Dailės, Tatuiruotė Meno,makiažas.

€3.50

€5.84

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Holografinis Blizgučiai Lazerio Miltelių "Chrome" Pigmentai Glitters Dulkės, Nagų, Tatuiruotė Meno,Makiažas.

Prekė: Holografinis Blizgučiai Lazeriu

Kreiptis: Nagų Dailė,Tatto Meno,sudaro Pigmentas,

Pakuotė: 10g 30 g ar 50 g per pakuotėje

Savybės:

1/100% Brand New

2/Šią prekę naudojamas crystal nagai.Ji nereikalauja mašina, tokių kaip UV Apšvietimo ir pan.

3/Sukurti gražių nagų už ilgalaikį sparkle nagų patarimai

4/Puikiai tinka stiprinti savo nagus ir padidinti blizgesį

5/Tinka profesionaliam naudojimui arba naudoti namuose

6/Labai vertinga combo pack už bet kokius nagų menininkas pradėti daryti akrilo nagų dailė namuose ar viduje studija/ salonas .

Atsiliepimai Ir Paslaugos:

1) Mūsų tikslas yra suteikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga.Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių diena).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Mokėjimai:

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas Terminas:

1) Mes laivas visame PASAULYJE kaip DOVANA.

2) Duomenys, bus pristatomi per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo.

3) prekės yra vežamos per ekonomikos pašto (mes atsiųsime savo paketą nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių, per 10-30 darbo dienų.

4) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 35 darbo dienų.Jei jūs negalite gauti po 35 darbo dienas.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

5) Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

6) Prašome reikia pažymėti, kad klientas iš ITALIJOS ir Brazilijos, dėl savo šalies griežtai UŽSAKYMĄ politikos MERCHANDISES iš Rytų Azija, pristatymo greitis gali būti labai vėluoja .

7) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

8) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

9) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Žymos: mėlyni milteliai, perlų milteliai grynas, keratino milteliai, undinė nagų milteliai, pakeisti pigmento, blizgesys milteliai, grindinio akmuo, sodo dangos, glicerinas milteliai, platinos milteliai

NET WT 50g
Glitters Dydis 0,4 mm (1/64 016)
Modelio Numeris NG50146D
Prekės Pavadinimas Beaumall
Kiekis 1 pakelis
Prašymas Taikomos Nagų Dailės, Tatuiruotė Meno,makiažas,Kūno Menas,Pigmentų ir kt...
Medžiaga Akrilo Blizgučiai
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Glitters tipas Holografinis Lazeris Glitters

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų