Kontrabosas Priėmimo Įrankiai, aukštos kokybės kontrabosas pabaigos, "pin hole" plėstuvas

€30.29

€32.92

-7 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kontrabosas pabaigos, "pin hole" plėstuvas įrankiai

NAUDOJIMAS: kontrabosas endpin

Medžiagos: Jie yra pagaminti iš greitapjovio plieno.

Pristatymas:

Paprastai,Mes naudojame ePacket pristatymo iš Kinijos(apie 7-20 darbo dienas) laivo į JAV, Kanadoje, Prancūzijoje, Australijoje.

Oro paštu per Ekonomikos China post office (apie 20-45 darbo dienas) laivo visame pasaulyje.

Mes taip pat gali naudoti EMS, Kinijos tarptautinis standartinis pristatymas paslaugų, už durų-iki durų", pristatymas, (apie 7-15 darbo dienų ) Didesnės transportavimo išlaidos.Tarptautinės Pirkėjai– Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Apie mus:

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs jau gavote savo užsakymą ir yra patenkinti.Mes bus daryti tą patį už jus.

Jei esate ne laimingas su produktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę pataisyti, prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

Žymos: smuikas luthier įrankis, kontrabosas krepšiai, apkaba smuikas, 3 kontrabosas, violončelei, styginių, padaryti smuikas, smuikas luthier įrankiai pardavimas, derliaus kontrabosas, padaryti muzikos instrumentai-smuikas, priėmimo smuikas lankai

Modelio Numeris 3/4-4/4
Prekės Pavadinimas YIYANG
Naudoti Bosinė Gitara, Smuikas Naudoti

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų