Automobilių galinių sėdynių bagažo skyriaus Organizatorius Backseat Saugojimo Automobilių Sunkvežimių VISUREIGIS Van Organizatoriai galinės Sėdynės Akių Kišenės C66

€8.85

€13.83

-36 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Automobilių galinių sėdynių bagažo skyriaus Organizatorius Backseat Saugojimo Automobilių Sunkvežimių VISUREIGIS Van Organizatoriai galinės Sėdynės Akių Kišenės C66 Aprašymas:

Savybės:

1. Automobilių Organizatorius - 9 erdvus kišenės(atnaujintas modelis) už skubios pagalbos įrenginius, įrankius, maisto prekės, žaislai, užkandžiai, knygos, lentelės, žemėlapiai, žurnalai ir pan.

2. Automobilių Saugykla - kabinti kamieno organizatorius automobilis yra butas suderinti arti galinė sėdynė, kad sutaupyti daugiau vietos, be savo automobilio grindų.Taip pat gali būti sulankstytas į kompaktišką dydį, skirtas saugoti iki tada, kai jums nereikia naudoti jį.

3. Aukščiausios kokybės Medžiagos - Tai automobilio galinių sėdynių saugojimo organizatorius yra pagaminti iš sunkiųjų Oksfordo audinys medžiaga, kuri patvarus, atsparus vandeniui, galima skalbti, lengva valyti ir ilgalaikis atsparumas dilimui.

4. Greitas Montavimas - Su reguliuojamu dirželiai, nuimamas bagažo skyriaus organizatorius tinka visos atramos galvai.Quick-release sagtys yra skirti greitam montavimui ir būrys.Tiesiog pridėkite dirželiai aplink atramą galvai ir sagtimi, tada sureguliuokite juos į tinkamą vietą.

5. Automobilio bagažo skyriaus Organizatorius - galite saugoti visus jūsų vaikas žaislų jų pasiekti.Naudoti ją kaip galinių sėdynių bagažo skyriaus organizatorius, taip pat jūsų Šuo negalės pereiti į priekį.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Oxford medžiaga

dydis:

Paprastas: Bendras dydis: 108*ne didesnis kaip 36 cm.Grynasis krepšys yra 23cm didelis ir platus 27cm

Atnaujintas: Bendras dydis: 108*52cm, net maišelio aukštis-23cm, plotis-27cm.Didelių saugojimo krepšys: 22*22.5 cm, nedidelis saugojimo krepšys: 22*13cm

Komplektą Sudaro:

1 x automobilio galinių sėdynių bagažo skyriaus organizatorius

Žymos: automobilių sėdynės organizuoti, auto tamsus, mažos galinės sėdynės organizatorius, tarraco, grynasis kamieno, gl550, ika saugojimas, koleos kamieno ju, šuo automobilio sėdynės m, seat altea

Tipas Sėdynės Atlošo Krepšį
Support1 Nemokamas Pristatymas
Parama Dropshipping
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Oxford Medžiaga

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų