6.3" Samsung Galaxy A51 Ekranas " LCD Ekranas skaitmeninis keitiklis Visiškai Asamblėja Rėmas SM-A515F/DSN SM-A515F/DS SM-A515F/DST SM-A515F

€21.26

€30.37

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

6.3" Samsung Galaxy A51 Ekranas " LCD Ekranas skaitmeninis keitiklis Visiškai Asamblėja Rėmas SM-A515F/DSN SM-A515F/DS SM-A515F/DST SM-A515F

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų svarbūs patarimai :

1.Kai jums nuspręsti užsakymą iš mūsų, prašome perskaityti aiškiai, kaip toliau,jei turite kokių nors abejonių, tiesiog pls susisiekti su mumis pirmą,mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

2. Jei norite padėti bluk užsakymai, prašome susisiekti su mumis ir paprašyti, citatos,mes suteiksime jums geriausias whoelsale kainas .

3.Gavusi prekes, Prašome įdiegti tiesiai, kai jūs gaunate prekes.

1)Prisijungti prie jūsų telefono bandymo pirma, jei produktas yra normalu, tada įdiegti, arba tegul specialistų pagalbos.Bet kokią žalą ar defektas, dėl neteisingo eksploatavimo netaikoma kokybę.

2)Prašome neatidaryti ginčo, jis yra traumos.Bendrauti daugiau, įsitikinkite, kad mes iš abiejų pusių spręsti problemas, gerai.

Apie Garantija:

1.Produktai yra aukščiausios kokybės,todėl, jei esate ne laimingas su elementą, kurį įsigijote,prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Komanda .Kuo greičiau.Mes galėsime jums padėti su bet grįžta ir kompensacijos, remiantis sąlyga elemento.

2.Jei prekes gavote ne taip, kaip aprašyta.Prašome mus informuoti ir atsiųsti mums atgal per 3 dienas grąžinti pinigus.Mes grąžinsime per savaitę nuo gavimo dienos grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

1. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas!Mes padarysime viską, kad suteikti aukštos kokybės paslaugų, kad jūs. 2. Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtros ir vėžės, kaip gerai mums sekasi.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ačiū!

Žymos: moto e5 žaisti ekranas, moterų dst, 6.3 mm lizdas rca, "samsung " galaxy", j530 lcd originalas, "samsung" a51 ekranai, a51 lcd samsung, originalus namas "samsung", galaxy a515f lcd, a51 samsung ekranas

Prekės Pavadinimas DEKANO
Atsargų Tiekimo Gamint. didelis kiekis sandėlyje
Rezoliucija 1080*2400
QC Išbandėme Tris Kartus Prieš Siunta
Ekranas > 3"
Prekės Būklė Naujas
Kokybės klasė Originali AAAA
Pristatymo Laikas Per 2 darbo dieną po apmokėjimo patvirtinta
Sertifikavimo NĖRA
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Naudoti Talpinti savo skaldytų telefono
Suderinamos Prekės "Samsung"
LCD Kit Taip
Medžiaga TFT
Modelio Numeris Samsung Galaxy A51
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Pranašumas 100% Nėra Negyvų Pikselių
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų