8 Porų vyriškų Kojinių Mados Verslo Laisvalaikio Pramogų Pokylių Spalvos Aukštos Kokybės Laimingas Pledas Oficialų Suknelė Medvilnės Kojinės Vyras

€14.98

€28.81

-48 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Gerbiami pirkėjas:mes turime jums žinoti.Mūsų prekės negali būti pigiausia, tačiau mes garantuojame, kad mes galime suteikti jums su kokybės produktus ir paslaugas.Po to, kai gauna produktą, jums bus jaustis laimingas.jeigu jums reikia.Prašome neignoruokite.Ačiū!

Esame profesionalus tarpvalstybinės e. prekybos pardavėjų.Mes sutelkti dėmesį į gamybos ir pardavimo srityje.Mados tendencijos spalvingos kojinės.Stengiamės aptarnauti visus pirkėjas klientams, kurie reikia!Ačiū

1 Rusijos klientams ,prašome užrašyti savo vardą ir pavardę .jei jums nėra vardą ir pavardę ,jūs negalite gauti savo paketą jūsų šalyje.

2 Mes teikiame kokybiškas logistikos paslaugas.Visą paketą informacijos, bus stebimi.Galite patikrinti paketu trajektorija bet kuriuo metu.

3 Jei jums kyla problemų.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Dėl laiko skirtumo problema.Kartais galime.Neatsakė į jus pirmą kartą.nesijaudinkite.Po to, kai mes einame į darbą, mes pasistengsime atsakyti jums pirmą kartą.Esame dėkingi už jūsų supratimą ir kantrybę ir linkiu jums laimingų dienų!

4 (be dėžutės)

Gerbiami pirkėjas.Jei gaunate sklypas.Patenkinti mūsų produktais.Nepamirškite rinkti mūsų parduotuvėse.Patogus kitą, kad.Jei jūsų artimuosius ir draugus.Reikia kojinių.Prašome nelaikykite.Prašome rekomenduoti mūsų produktus.Labai ačiū už jūsų paramą!Geriausia palaima!

Išsamus skalbimo instrukcijos.

1 temperatūra yra ne aukštesnė kaip 30 laipsnių,

2 nenaudokite baliklių,

3 nėra geležies, ar ne sausas, švarus,

Žymos: vyras kojinių, vyriškos kojinės ejs, prekės kojinės dizaineris juostele, pozicija kojinės aus, mados kojinės vyrams 2018, vaikai gucci kojinės, vyrai pack kojinės 100 medvilnės, nustatyti kojinių moterims, 2018 fanny pack, suknelė, kojinės

Lytis VYRAI
aukštas Įgula
Kojinių Tipas suknelė
Modelio Numeris 20200524
Seksualinio Pobūdžio No
Kokybė Aukštos kokybės
Dydis US (7,5-12) , EU(40-46)
Storis STANDARTAS
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Prekės Pavadinimas FYYPIIN
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas kojinių
pėdų adata 200 siūlių, kojinių
Medžiaga 80%medvilnė ,17%nailonas 3%spandex
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų