Spermatozoidų Gyvybingumą Kokybės Bandymų Spermos SP10 Baltymų Greitas Testas Vyrų Spermos Didelio Tikslumo Vyrų Vaisingumui

€15.47

€23.79

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

[PAVYZDYS]

●Optimalus ėmimo laikas turėtų būti per 2-7 dienas nuo paskutinės ejakuliacijos.Sperma gaunama mažiau nei 2 ar daugiau dienų nei 7 dienas turės įtakos testo tikslumas rezultatus. ●Mėginių surinkimo konteinerį turi būti švarus, sausas, atsparus vandeniui ir laisvos žiniasklaidos,konservantų ir detergentų. ●Spermos perdirbimas yra procesas, kurio sperma greitai pasikeičia iš drebučių pavidalo valstybės pusiau drebučių pavidalo valstybės, ir galiausiai į suskystintų narė.Šviežių mėginių, surinktų paprastai skystinti per 60 minučių, ir, jei ji nėra skystinti 60 minučių, manoma, nenormalus. ●Rinkti šviežių mėginiai ir atlikti tyrimą per 3 valandas po spermos skystinimo.

[BANDYMO PROCEDŪRA]

Skaityti visą procedūrą, atidžiai prieš bet kokius bandymus.Leisti testas kasetė ir šlapimo mėginius, kad equllibrate temperatūros (20-30℃ ar 68-86℉)prieš bandymą. 1. Ejakuliato visi sperma tiesiai į mėginių surinkimo konteinerių, ir jei sperma nėra, jis švarus atrankos puodelis su švariu vandeniu ir imti vėl per nustatytą laiką. 2. Purtyti spermos mėginių surinkimo konteinerių ir tegul jis stovi už 60 min., kol sperma yra suskystintų į tekantis skystis. 3. Sperma transter prietaiso genty stired spermos mėginys mėginių surinkimo konteinerių apie 10 kartų, kol mėginys buvo visiškai sumaišyti. 4. Transtfer 0,1 ml spermos mėginį su sperma perdavimo įrenginį (Išvengti oro burbuliukų,kietos arba klampių medžiagų), surinkimo vamzdis. 5. Sugriežtinti dangtelio cllection vamzdžių ir sumaišykite jį aukštyn kojom 5 iki 10 kartų.Jei Mėginys yra dar lipni, sumaišykite jį aukštyn kojom, yra 10 kartų. 6. Duoti testus iki kambario temperatūros prieš jį atidarant.Pašalinti bandymo cssette iš užplombuotos dėklas ir naudoti jį kaip įmanoma greičiau. 7. Leiskite mišiniui stovėti tor 2 minutes, tada atsukite dangtelį ant surinkimo vamzdžių ir transter 2 lašus mišinio bandinys wel (- Ai). 8. Laukti spalvos eilutė (- s), kad būtų rodomas .Skaityti resuls 5~ 10 minučių .Neskaitykite rezultatus prieš 5 min ar po 10 min.

[REZULTATŲ AIŠKINIMAS]

Teigiamas: - Du atskiri raudonos linijos pasirodo, vienas bandymas regionas (T) ir kitas kontrolės regionas (C).Neigiamas: Tik viena raudona linija atrodo kontrolės regionas (C).Neteisingas: rezultatas negalioja, jeigu ne raudona linija atrodo kontrolės regionas (C), net jei linijos, atsiranda bandymų regionas (T).Bet kuriuo atveju, bandymas pakartojamas.Jei problema išlieka,nutraukti naudotis daug nedelsdami ir kreipkitės į vietinį platintoją.

[APRIBOJIMUS]

●Šios kasetės mainy aptinka spermos SP10 baltymų tikslui pasiekti spermatozoidų koncentracija atrankinės patikros tyrimų rezultatai yra naudojami tik kaip lyginamasis indeksas nevaisingumo Ji turi būti derinama su kitų klinikinių ir laboratorinių duomenų.Jei bandymų rezultatai neatitinka klinikinis įvertinimas, reikia toliau nagrinėti. ●Spermos SP10 Baltymų Greitas Testas Kasetė yra skirtas in vitro diagnostikai tik.Bandymas turėtų būti naudojami aptikti SP10 Baltymų sperma tik.Į kiekybiniai vertė SP10 Baltymų sperma negali būti nustatyta pagal šio kokybinis tyrimas. ●Skaičius spermatogenezės labai skiriasi, todėl jis negali būti vertinamas tik pagal vieną tyrimo rezultatas.Jei nenormalus bandymo rezultatas vyksta, jis turėtų būti surinkti, vėl po 1-2 savaičių intervalas.Apskritai, ji turėtų būti peržiūrėta 2-3 kartus.

Žymos: spermos vyras, greitas testas, VYRAI, kraujo tyrimas, hcg testas, led mcpcb, spermos, spermos bandymas, antikūnų tyrimas, išrūgų baltymai

Kilmės Žemyninė Kinija
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas KEYGEN BIOTECH
Seksualinio Pobūdžio No
Elemento Tipas Vaisingumo Bandymai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų