Mediniai Indai, Virtuvės,6Pcs Mediniai Šaukštai, maisto ruošimo, Medienos Mentele Nusausinti Šaukštas Šluotelė,Salotų Šakutės,Kepimo Indai

€15.68

€20.63

-23 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Mediniai Indai, Virtuvės,6Pcs Mediniai Šaukštai, maisto ruošimo, Medienos Mentele Nusausinti Šaukštas Šluotelė,SalotosStalo,Virtuvės Indai [KIETAS ir nesibraižantys] - Iš šaukštai ir mentele yra karščiui atsparus, patvarus, tvirtas ir kietas, už ilgalaikį našumą.Virtuvės maisto ruošimo įrankiai bus ne deformuoti arba palikite visus nulio keptuvėje ar puode, taip, kad jūs galite pilnai mėgautis virimo procesu.

[DARBAS CRAF] - teak mediniai šaukštai, yra meistriškai su glotnus paviršius su patogios rankenos gražus ekranas.Ji yra visiškai grūdeliais atrodo kaip meno kūrinys be įlenkimų, tarpų ar atplaišų, puikus įrankis papuošti jūsų virtuvės.

[EASY CLEAN & STORE]: Rankų plovimo rekomenduojama išsaugoti hangable mediniai šaukštai kepimo, ir virtuvės indų medžio nustatyti yra didelis, patogi rankena, kad būtų gražus ekranas ir patogus laikymas.Medine mentele rinkiniai saugomi lengvai stalčiai arba pakabinti ir sausu oru.Medinės virtuvės reikmenimis yra unikaliai grūdų, todėl tai nėra tik maisto ruošimo indų, tai darbas amato ir meno.

[PROFESIONALUS MEDINIŲ VIRTUVĖS INDŲ RINKINYS]: Mediniai virtuvės valgių šaukštai komplektą įeina Mentele,Kietas Turner, Kietas Šaukštas,Nusausinti Šaukštas,Salotos Šakutė,Kiaušinį Suplakite.6 Vnt. skirtingų Mediniai Indai papildyti savo patiekalus ir padaryti virimo daug lengviau.

[DOVANA&VIRTUVĖS UPDATE]: Tai mediniai indai rinkinys bus pasiūlyti jums viską, ko visiems maisto ruošimo užduotis, be savikainos jums daug laiko ir pinigų, kad pirkti kiekvieną detalę atskirai.Tai geriausia dovana festivalių, monther diena,tėvo diena,housewarming šalis,vestuvių dovana, ar net Kalėdų.Taip pat tai mediniai virtuvės įrankiai gali suteikti jūsų virtuvės klasika ir retro jausmas.tegul jūsų draugai komplimentas jūsų skonį.

Prekės Paketas Kiekis: 6

Mediniai Virtuvės Reikmenimis Priežiūros Instrukcijas

1. Rankas plauti šiltu muiluotu vandeniu ir minkštu rankšluosčiu.

2. Sausas.Išlaikyti savo mediniais šaukštai laikomi gerai vėdinamoje, gera vieta.Mūsų medienos virimo šaukštų kabinti skylių sienos saugojimo lengvai.

3. Naftos mediniai indai. Leisti oilto įsigeria į medieną, 15-20 minučių(arba pernakt yra dar geriau!

Nenaudokite baliklių valyti;

Ne šveitiklis su kietųjų objektų, pavyzdžiui, plieno rutuliukai.Būti gental kaip visada.

Spalva: mediena spalva

Medžiaga: Mediena

Pakuotės Turinys:

1 * colander (28 * 8.2 cm)

1 * Mentelė (33 * 7.5 cm)

1 * Butas kastuvas (32 * 7.5 cm)

1 * šaukštas

1 * fork (26 * 6.8 cm)

1 * Kiaušinių šluotelė 25 * 4.8 cm

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: miele virtuvės įranga, kepimo, ul kepimo, denio tiko, mediniai virtuvės reikmenimis etsy, kelionės mediniai indai, te virtuvės reikmenys, virtuvės medienos žymės, mažos žnyplės salotos, mediniai indai mentelės., virtuvės įrankis

Sertifikavimo CIQ
Funkcija Įžuvinti
Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Naujas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų