4-Pack Mason Jar Muilo Dozatorius Dangtis, Juodai Rūdžių Įrodymas Losjonas Paskirstytojo Dangtelis skirta Reguliariai Burnos Mason Jar

€10.23

€13.11

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 4 Pack Mason Jar Muilo Dozatorius Dangteliai (Jar nepridedami): Tinka labiausiai reguliariai burnos mason jar,reguliariaiburnos, (60 mm) vidinis ir (70 mm) išorinis skersmuo.Tiesiog nupjaukite vamzdį į reikiamą ilgį, kad platinti savo mėgstamą muilas, losjonas, kremas ar bet kokį kitą skystį.Tiesiog naudokite šį stilių, jūsų vonios kambarys.

Aukščiausios Kokybės: Mūsų Mason Jar Muilo Dozatorius dangteliai yra pagaminti iš sunkiųjų, storas, aukščiausios kokybės Nerūdijančio Plieno, todėl juos rūdžių ir korozijos, atsparus vandeniui.Skirtingai nei daugelis mūsų konkurentų, mūsų siurblys ne rūdžių!

Gražus Papildymas: Keturi lengva surinkti rinkiniai konvertuoti bet reguliariai burnos mason į stiklainius puikūs muilas ir losjonas balionėlių.Taip pat gali būti naudojamas šampūnas, eteriniai aliejai ir gali būti naudojami net kaip jūsų Patiekalas Muilo dozatorius jūsų virtuvės kriauklė.Tai yra puikus papildymas jūsų namuose ir bus papuošti bet kurį vonios kambarys arba virtuvė.

Minkštas sandarinimo tarpinė sluoksnis paspauskite muilo siurblio dangtelį, kurių išvengti nutekėjimo ir išsiliejimo.

Šis muilas siurblys turi visą pinta, skystas muilas, losjonas, ir daugiau.

Padėkite jį ant jūsų virtuvės skaitiklis arba vonios tuštybės ir iš karto žavesio bet dekoro, iš miesto namu kaimo troba.

Spalva: Juoda

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:4 x Butelį dangteliu

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes jokių garantijų, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.

Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.

Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12monthfree išlaikymo.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų mokėti už costsof dalys turi būti pakeistas.

Žymos: adatos plokštelė dainininkas, 8mm varžtas, 150g stiklainis su dangteliu, 250g plastiko indelyje su dangteliu, rankų plovimo, skysto muilo dozatorius jar, alaus putų mašina, muilo dozatorius sodas, matinio stiklo indelyje, su sidabro spalvos dangteliu, cnc linijinės

Vidinis skersmuo 60 mm
Modelio Numeris Muilo Dozatorius Dangteliai
Pagrindinė Medžiaga Kita
Skysto Muilo Dozatorius Tipas Rankų Muilo Dozatorius
Išorinis Skersmuo 70 mm
Sertifikavimo NĖRA
Funkcija Skysto Muilo Dozatorius
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų