Minkšto Silikono Atveju Nintend Jungiklis Lite Atveju Nintendo Jungiklis NR Lite Priedai Coque Raštas Cristal Clear Apsauga

€3.36

€7.31

-54 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Minkšto Silikono Atveju Nintend Jungiklis Lite Atveju Nintendo Jungiklis NR Lite Priedai Coque Raštas Cristal Clear Apsauga

Savybės:

Minkšto Silikono Atveju, Apsauginės, Skirtos Nintend Jungiklis Lite

1. Su neslidžiais silikono mova yra patogūs liesti ir nėra lengva dulkių.Medžiaga yra minkšta, atspari purvui, trinčiai, slydimo, kritimo, minkštas ir patogus.

2. Silikono mova yra Nintendo Jungiklis Lite konsole.Visi gabalai tinka visiems mygtukams ir skyles ant savo Nintendo Jungiklis lite, kuri geriau apsaugoti savo žaidimų konsolės ir lengvai atlikti savo Jungiklį Lite konsole.

3. Būsto yra lengva įdiegti ir jūs galite lengvai pašalinti, kai jūs įtraukėte Saldus lite jūsų kišenėje, ar jūs galite palikti atveju be jį pašalinti.

Produktų Ekranas:

Paviršiaus apdorojimas

Su neslidžiais silikono mova yra patogūs liesti ir nėra lengva dulkių.Medžiaga yra minkšta, atspari purvui, trinčiai, slydimo, kritimo, minkštas ir patogus.

Compatble su

Silikono mova yra Nintendo Jungiklis Lite konsole.Visi gabalai tinka visiems mygtukams ir skyles ant savo Nintendo Jungiklis lite, kuri geriau apsaugoti savo žaidimų konsolės ir lengvai atlikti savo Jungiklį Lite konsole.

Itin Plonas ir Lengvas

Silikono mova yra lengva suvokti ranka.Plona, lengva ir gera liesti.Pagamintas iš aukštos kokybės TPU medžiagos, tokios kaip gelis, gumos, silikono, jis yra patvarus ir stilingas, stiprinti natūralią išvaizdą ir dizainas.

360 Laipsnių Visų Pusių Apsauga

Šis produktas suteikia visišką apsaugą pagrindinės konsolės ir gamepad apsaugoti jūsų įranga iš kasdienio įbrėžimai, įbrėžimų, lašai, smūgių, dulkių ir pirštų atspaudai.

Rankena ant nugaros, lengvai rankena

Šis produktas yra minkštas, amortizuojantis silikono produkto.Geriau apsaugoti fiuzeliažo nuo įbrėžimų ir purvo.

Lengva Įdiegti

Būsto yra lengva įdiegti ir jūs galite lengvai pašalinti, kai jūs įtraukėte Saldus lite jūsų kišenėje, ar jūs galite palikti atveju be jį pašalinti.

Paketas Apima

1x Silikoninis Apsauginis Dangtelis

Žymos: filmas jungiklis, nintend jungiklis lite screen protector, filmas apsaugos jungiklis lite, ne nintendo konsolės, namas nintendo jungiklis, žėručio nintendo lite jungiklis, nintendo jungiklio saugiklis, derliaus nintendo konsolės, atveju nintendo jungiklis, stilius nintendo konsolės

Modelio Numeris Perjungti lite
Prekės Pavadinimas CDIY
spalva Tamsiai Pilkos, Šviesiai Pilkos Spalvos, Geltonos Spalvos, Mėtų Žalumo,
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Dropshipping /Didmeniniams Taip
Medžiaga Minkštos TPU
Pareigos

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų