1m Atspindintis Geležies HTV Perdavimo Vinyl Lapas Menai, Amatai, Apranga Marškinėliai

€3.54

€5.37

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Lengva naudoti: Mūsų perkėlimo popierius yra suderinama su dauguma spausdintuvai.Dizainas gali būti perduodami minučių su geležies, amatų projektais, šalies, dekoratyviniai spalvoti lipdukai, Helovinas, karnavalas, sporto ir lenktynių automobiliai ir pan.

Kurk savo: Custom decal amatų ,tik spausdintas tekstas ir grafika visi tekstilės gaminiai, odos gaminiai, krepšiai, popieriaus gaminiai, oksfordo audiniai, neaustiniai audiniai.Drabužius, su neperšlampama danga visi gali būti spausdinami,apima metalo gaminiai,keramikos, plastiko,medžio.

Lengva piktžolių & cut, begalines galimybes: roll Tai leidžia jums pridėti dizaino marškinėliai, tankų, megztiniai, pagalvės, totalizator krepšiai ir daugiau

Ekologinio draugiškas&ilgaamžė ,Greitai ir lengvai taikyti lipnių šilumos perdavimo vinyl ryšulio audinio; Geras pasirinkimas Kalėdų ir gimtadienio dovaną savo kūrybos vaikai ar draugai.

Visoms progoms: Jūs galite kurti pasirinktinius dovanos, tokių kaip marškinėliai bakalauro, šalys, saldus, gimtadienius ir t. t.

Specifikacija:

Medžiaga: PU

Dydis: 60cm x 1m/ 23.6 x 39,4 colių

1.Naudoti pjovimo aparatas cut out dalių brėžinyje norite

2.Vieta substratas būtų nukreipta į viršų, į tą padėtį, kurioje spausdinimo reikalingas

3.Temperatūra štampavimo mašina yra 150-160 laipsnių ir laikas yra 5-10 sekundžių.Slėgis gali būti reguliuojamas pagal medžiagą, iš drabužių ir faktinė padėtis

4.Karšto ašarų plėvelės nedelsiant išjungti substrato (atskiras šalto ašarų plėvelės pateikti šaltas po ašarojimas nuo substrato)

Komplektą Sudaro:

1 Roll Šilumos Perdavimo Vinyl

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek skirtumas dėl rankinis matavimas.

Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo įvairių stebėti.Ačiū!

Žymos: aukštos temperatūros šilumos perdavimo juosta, htv vinilo roll, metalo marškinėliai, marškinėliai vinilo, šviesą atspindinčios geležies medžiaga, narvas pakabukas, htv vinilo, šilumos perdavimo vinyl, matt vinilo lakštai, circut

Feature2 vinilo šilumos perdavimo geležies paspauskite t marškiniai
Funkcija Dekoratyvinis
Feature3 versija spausdinimui htv lakštai silhouette cameo įrankiai
Medžiaga PVC
Feature4 nuolatinė circut infusible audinio blizgučiai roll
Feature1 Šilumos Perdavimo Vinyl Ritinius
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris šilumos perdavimo vinyl

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų