Didinamojo Stiklo Daugiafunkcinis didinamasis stiklas 6X Loupe Mikroskopu Stalinis didinamasis stiklas Lempos Su Šviesos Matavimo Skalė Didinamąjį Įrankis

€8.47

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Apie drop laivyba

Sveiki drop laivyba ,mes negali būti jokios informacijos apie pardavėjo ir kaina savo paketą,todėl prašome nesijaudinkite apie tai.Ir mes žinome, kad greitas pristatymas yra labai svarbu,kad jums, taip paprastai, mes išsiųsti savo paketą per 24 valandas po to, kai mes jau sumokėta iš jūsų.

Sveiki lašas laivybos!mes negali būti jokios informacijos apie pardavėjo ir kaina savo paketą,todėl prašome nesijaudinkite apie tai.

Savybės

125mm lęšis 2X didinimas, 26mm objektyvas 6X priartinimas.

Lengviau skaityti ir pamatyti detales.

Tris lankstymo sąnarių kampų reguliavimas, aukštis ir padėtis laisvai.

Su 2 LED žibintai, didžiosios skaityti pagalbos prasto apšvietimo sąlygomis.

Sukurta su karkasu, kad objektyvas gali būti neįrėminti ir patvarus naudoti.

Braižymo masto bazė gali būti naudojama įvertinti tikrąjį dydį objektų labai patogioje vietoje.

Patogu žmonėms, kurie dalyvauja smulkių darbų, tokių kaip monetų, pašto ženklų, papuošalai, embroideries ir kt.

Specifikacijos

Spalva: Balta + Juoda

Medžiaga: ABS + Metalas + Akrilo Objektyvas

Didinimas: 2X(Pradinio, 125mm) / 6X(Vidurinio, 26mm)

Baterijos: 3 * LR03 AAA Baterijos (neįtraukta)

Prekės Dydis: Apytiksl. 15 * 18.5 * 24.5 cm / 5.9 * 7.3 * 9.6(D * W * H)

Prekės Svoris: 332g / 11.71 oz

Pakuotės Dydis: 32 * 16 * 5.5 cm / 12.6 * 6.3 * 2.16 į

Pakuotės Svoris: 453g / 16oz

Paketų Sąrašas 1 x didinamasis stiklas Spalva Dėžutės nėra įtrauktos

Produkto Vaizdas

Pastabos

1.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

3.Pagal mūsų patirtį, Užsakymą patikrinkite sklypų atsitiktinai, apie 0,5-1% sklypų bus patikrintas ir gali imti kai kurių tarifų.

Apie Laivybos

1.Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) į PASTABĄ, kai jūs atlikti mokėjimą.Visi daiktai bus išsiųsti per 1-7 darbo dienas, gavus apmokėjimą.

2.Visus daiktus galite užsisakyti turi būti vežamos tik po jūsų apmokėjimo gavimo Trečiasis asmuo (Bankas ) Mes laivas elementą klientams per Oro Paštu,Paprastas Mažas Pakelis, EMS, UPS ar Fedex, pagal realią situaciją .

3.Pristatymo laikas turi pagrįsti skirtingų šalių ir regionų visame pasaulyje.Rusijos federacijos & Brazilija imsis 30-90days už delviery.

Grįžti & Keistis

*Jei mes išsiųsti negerai stiliaus ar kitokios spalvos, mes galime grąžinti jums pinigų ar reship.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

*Jeigu prekės negali patenkinti jūsų poreikius, taip pat galime priimti jūsų grąža.Kurjerių paslaugos, krovinių turėtų būti sumoka pirkėjas.

Grįžti Pastabos:

1.Jei jums reikia kai kurių prekių, grąžinami, prašome būti tikri, kad grįžti prekės ir reikmenys nepažeisti.

2.Jums reikia imtis visų reikalingų logistikos išlaidas grįžta.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.

3.Mes pareiškiame, siuntinių, kaip dovana, ne mažą vertę, kad būtų išvengta problemų muitinėje.Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) atgalinis adresas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

4.Jei jums reikia greičiau siunta, prašome pasirinkti laivybos taip, kaip norite, ir mokėti papildomą mokestį.Arba susisiekite su mumis iš anksto.

5.Nuotraukos dėl fotografijos būklės galbūt turi chromatines aberacijas, jei nesate tikri, apie spalvas,prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą.

6.Jei prekės yra pažeista tranzitu, prašome visus dokumentus ir pakuočių ir susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo ir grąžinimo instrukcijos.

Pardavėjas Žada

*Mes garantuojame, kad prekės buvo taikomi griežti kokybės patikrinimus, siekiant užtikrinti, kad prekės gausite geros kokybės.Visos prekės yra profesionaliai supakuoti su labai rūpestingai, siekiant užtikrinti saugų pristatymą.

*Jeigu yra produkto kokybė, arba jų dalys, neišsami taip ilgai, kaip jūs galite pateikti atitinkamus aiškinamasis medžiagų, mes suteikti jums su grąžinimo paslaugą.

*Būti visiškai sąžiningas su viską, ką nori žinoti, nr. yra tarp pardavėjo ir kliento.savo perkamąją būti nerimauti nemokamai patirtis.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Žymos: stalo lempos šviesą, šviestuvas, stalo lempa, stalo lempa didinamojo, led stalo lempa didinamojo stiklo, mini kišeninis didinamasis stiklas, šviesos lempa didinamojo, flourescent stalo lempos, magija stalo lempos, lempos padidinti, pamiršti led

Su Šviesos Ar Ne Taip
Modelio Numeris 332344
Prekės Pavadinimas Xtremecraft
Medžiaga Plastikiniai
Šviesos Šaltinis LED Šviesos
Stilius Nuolatinis Stilius
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų