ONEVAN Saldus Serpentine Jade Manžetai Bangle Apyrankės Su Drauge Geriausia Dovana Meilės Motinos Panele

€11.90

€14.00

-14 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Jade,

pritraukti savo akis su savo ryškios smaragdo žalia, rožinė, levandų, apelsinų ir rudos spalvos.Kinų, jade yra tie, ištikimybės, grožio, malonės ir grynumas.

Jade tapo naudai ponios ir vaikinai.Jos puikiai kompaktiškumas ir ekstremalus kietumas atstovauti sureness žvalgybos ir teisingumo; vidaus trūkumų, visada rodo save per skaidrumą, skambinti į galvą nuoširdumas; jos vaivorykštės ryškumas yra rojus; jo susižavėjimo medžiagos, gimęs kalnų ir vandens, yra žemės.Naudojamas atskirai, ji yra neįkainojamas skaistumą.

Eilutė sako: "Kai aš galvoti apie išmintingą žmogų, jo nuopelnus, atrodo kaip jade".

Kinų tikėjimai, kad kvėpavimas per jade būtų dovanoti ilgaamžiškumas, ji taip pat saugo savininkas sveikatos, sėkmės ir happyness.Mes, kaip jade, nes ne tik savo grožiu, bet taip pat dar svarbiau, jos kultūra, suprantama ir žmonijai.

Apsvaiginimo gražioje Bangle.Be to, graži spalva, ši apyrankė yra labai lygaus paviršiaus.Jis bus definetely atneš jums laimę!

Laivybos Ir Krovinių:

Krovinių: Nemokamas Pristatymas visame pasaulyje , siunčia Kinija Po oro paštu.

Pristatymo laikas apie 7-18 darbo dienos.Kai kuriose šalyje gali vėluoti 1-2 savaites.

Mes laivas prekes per 5 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą.

Dėmesio:

Jei norite, kad prekės, skubiai, galime siųsti jį EMS arba UPS,DHL ir kt.Bet plius kai kurių krovinių .Ar susisiekti su mumis, visų pirma, jei jūs norite pakeisti EMS,UPS,DHL ir kt kurjeris.

Grąžinimo Politika: Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, dėl bet kokios priežasties, praneškite mums.Mes operatyviai pakeisti prekę arba grąžinti jums pinigus.It\ \ 's, kad paprastas!Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.Krovinių siųsti atgal ir iš naujo atsiųsti turėtų būti sumoka pirkėjas.Dėl jūsų saugumo, prašome apdrausti savo paketą.

Jei produktai turi visus defektus ar vėlavimo, prašome neatidaryti byla arba nėra palikti Neigiamą & Gamtos atsiliepimus, ji gali išspręsti visas problemas .Bet tiesiog pasakykite mums, mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

Jei esate patenkintas savo pirkiniu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamų Atsiliepimų ir keturi 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus (DSR), kurios yra gyvybiškai svarbios augimo mūsų smulkųjį verslą.

Be to, nereikia palieka mums 1, 2, 3 arba 4-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.Tik 5-Išsami Pardavėjas Reitingai yra sveikintinas.

Žymos: c02 gelio blaster, nerijos olandų perukas, carharrt hoodie, šepečiai mandala, cloe krepšiai blush, atvejais, huawei ap, vaiko žaislai 2yrs, c180 stabdžių diskas, dangteliai, sraigtai 3mm

Apyrankės Tipas Bangles
Proga Vestuvės
Pažymos Tipą CMA
Bauda ar Mados Bauda
Modelio Numeris 65320.
Stilius Mielas/Romantiška
Metalų Tipas NĖRA
Formos\modelis ROUND
Pažymėjimo Numeris X17052301134
Yra Keičiamo Dydžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Šalutinis Akmens Kiti Natrual medžiaga
Pagrindinis Akmuo Jade
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas ONEVAN
Skersmuo 56-62

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų