1000 Vienetų Dėlionės Dėlionės Raundo Popieriaus Dėlionė Gyvūnų Liūtas Suaugusiems, Vaikams, Švietimo Žaislas Žvalgybos Žaidimą Vaikams Gimtadienio Dovanos

€10.59

€18.57

-42 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mes paramos Lašas laivybos

1. Mūsų produktai buvo pakankamai atsargų, jūs galite įsigyti su pasitikėjimu, paprastai, mes išsiųsti šiuos produktus jums per 36 valandas

2. Mes ne būti bet kokia kaina, o reklaminė informacija ir sąskaitų produktas

3. Mes turime užsienio sandėlių, todėl galite sutaupyti daug laiko

4. Produkto atvykimo laikas: JK/Vokietija 4-10 dienų, AS ES FR MUMS 6-14 dienų, Lenkijos/čekijos Respublika 7-15 dienų

5. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, I pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

1000 Vienetų Dėlionės Dėlionės Švietimo Žaislas Raundo Popieriaus Dėlionė Gyvūnų Liūtas Suaugusiems Vaikams Žvalgybos Žaidimą Vaikams Gimtadienio Dovanos

Ypatybė:

Medžiaga: Eco-friendly popieriaus

Gatavo produkto dydis: 25.6 cm*25.6 cm/65*65cm

(Dėl vadovo matavimo, bus klaida 1-3mm.) Kiekis: 1000pcs

Dalių Sąrašas:

1pc Dėlionės (1000 Vnt.)

Aprašymas:

1.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, netoksiškas.Rekomenduojama vaikams nuo 8 metų.Tai yra 1000 dėlionės, ir baigtas dydis yra apie 25.6 cm*25.6 cm/65*65cm.

2.Praleisti atsipalaiduoti laiką su šeima ir draugais.Baigti dėlionės kartu gali ne tik naudotis, logika ir jutimo koordinavimas.Tuo pačiu metu, ji taip pat suteikia jums galimybę užmegzti glaudesnius ryšius ir malonią atmosferą su kitais.

3.Dėlionės, galvosūkiai gali taip pat būti panaudota siekiant pagerinti kognityvinius gebėjimus.Vystyti rankų judesių koordinavimą, smulkiosios motorikos įgūdžius, problemų sprendimo įgūdžius, formų atpažinimo įgūdžius, atmintį ir gebėjimą atlikti užduotis.

4.Dėlionės, galvosūkiai, vaikų švietimo žaislai, žaislai plėtros žvalgybos ir žvalgybos.Dėlionės žaidimai yra vienas iš stebuklingų žaidimai, kad niekada išeiti stiliaus.Veiksmingai skatinti žmonių mąstymą, mokyti savo mąstymą, nuomonių ir kantrybės.

5.Dėlionės, galvosūkiai, nuraminti protą ir paskatinti jų kūrybinę meditacijos būseną.Jie naudoja mūsų kūrybiškumą prisijungti smegenis ir tapti labiausiai vertingas, tėvų-vaikų žaidimas.Intelektinės žaidimas suaugusiems ir vaikams.Geras pasirinkimas gimtadienio ir Kalėdų dovanos.

Žymos: mediniai medžiai, žaislai, las dėlionės, didelis puzzle 1000, pliušas, plastikiniai tiara, ūkio galvosūkis, japonijos tangram dėlionės, drrsses vaikai, vystymosi švietimo žaislai, mados puzzle 1000 vienetų

Lytis Unisex
Puzzle Stiliaus bendra
Medžiaga Popierius
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Gyvūnų
Įspėjimas NO
Amžius < 3 metai
Modelio Numeris Dėlionės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų