35W/60W maitinimo modulis ilga rankena reguliuoti, nuolatinė įtampa ir srovė

€4.67

€5.84

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

60W6A aukštos vairo kolonėlė Buck-Boost maitinimo modulis, ilga rankena reguliuoti nuolatinės įtampos ir srovės, su ekrano ir korpuso

(nuolatinės įtampos nuolatinės srovės LCD versija)

Pristatymas neįeina maitinimo adapterius, kurie turi būti perkami atskirai.Rekomenduojama naudoti adapterio įtampa 15~24V/srovė 2~5A.Jei išėjimo galia paklausa, pasirinkti aukštos maitinimo adapteris.Įdėkite modulis DC uosto antra desktop maitinimo.

Pastaba: shell yra "PASIDARYK pats" paketą, kuris turi būti surinkti klientas.Ji yra paprasta naudoti.Akrilo korpuso ir skystųjų kristalų ekraną padengti apsaugine plėvele, prašome ašarų plėvelė prieš montuodami, produktas bus skaidresnė.

1.Produkto renginiai:

1.1. Ilga rankena potenciometras reguliuoja įtampą ir srovę.Jis gali būti valdomas rankiniu būdu, nenaudojant žodžio peilis.

1.2. Su didelės apimties radiatorius, fin ir "shell".Neprivaloma ventiliatorius.

1.3. LCD įėjimo įtampa, išėjimo įtampa,temperatūra, išėjimo srovė ir išėjimo galia;

1.4. Aparatūros apsauga: įvesties pabaigos yra apsaugotas nuo backconnection, kuris bus ne perdegti;išėjimo galas yra anti-reverse drėkinimo, ir tai yra būtina siekiant įtraukti anti-reverse drėkinimo diodų, kai akumuliatoriaus įkrovimas.

Programinės įrangos apsauga: per srovės apsaugos, per power apsaugos, nei temperatūros apsauga.

1.5. Gali būti step up ir step-down, išėjimo įtampa 0.5-30 V savavališkai reglamento, ribojama dabartinių 0-6A savavališkai reglamentas;

1.6. Mygtukas valdymo išėjimas ON / OFF būklė, ir jūs galite nustatyti galią-pagal nutylėjimą yra ĮJUNGTAS arba IŠJUNGTAS;

1.7. Išėjimo bangos mažos, LC filtras;

2. Produkto parametrai:

Įėjimo įtampa: 5.5-30 V (įėjimo įtampa 5V, jūs gali paprastai pasiekti buck-boost, bet įtampos ir srovės matuoklis vertės nėra tikslūs; mažiau nei 4.7 V, undervoltage protection)

Išėjimo įtampa: 0.5-30 V

Išėjimo srovė: Išėjimo srovė: fanless versija gali dirbti stabiliai į 4A ilgą laiką, ir ventiliatorius versija gali pasiekti 6A

Išėjimo galia: Ventiliatoriaus versija 35W, ventiliatorius versija 60W

Įtampa ekranas skiriamoji geba: 0.01 V, tikslumo paklaida 1%

Dabartinės ekrano rezoliucija: 0.001 A, tikslumo paklaida 1%

Konversijos efektyvumas: apie 88%

Minkštas startas: Taip (labai galingas su įkelti paleisties, paleisties gali nepavykti)

Įvesties atvirkštinio apsauga: Taip

Išėjimo anti-įsibrovimo: Taip

Trumpo jungimo apsauga: taip

Temperatūros apsauga: 100°

Maitinimo apsauga: 60W

Nuo srovės apsauga: 6A

Veikimo dažnis: 180KHZ

Ventiliatoriaus sukimosi sąlygos: srovė yra didesnė nei 3A, arba galia yra didesnė kaip 20 w, ar temperatūra yra didesnė kaip 40°.

Dydis: ventiliatoriaus versija ilgis * plotis * aukštis 72*59*32mm

ventiliatorius versija ilgis * plotis * aukštis 72*59*43mm

Tvirtinimo anga: skersmuo 3mm

Svoris: ventiliatoriaus versija 81g

ventiliatorius versija 107g

3. Funkcija Aprašymas:

3.1. Modulis turi IN / OUT, ON / OFF du mygtukai: IN / OUT mygtuką, norėdami perjungti įvesties įtampos ir išėjimo įtampa rodomas, palaikykite paspaudę, norėdami įjungti išėjimo srovė išėjimo galia ekranas; įjungimo / IŠJUNGIMO mygtukas valdymo išėjimas įjungti arba IŠJUNGTI, ilgas paspaudimas galia nutylėjimą išėjimo būsena ĮJUNGTA, ar IŠJUNGTA.

3.2.CC dabartinis nustatymas potenciometras, sukimas pagal laikrodžio rodyklę, gali padidinti nustatyti esamą, kai apkrovos srovė pasiekia nustatyti esamą, įveskite nuolatinės srovės valstybės, CC nuolatinės srovės indikatorius (raudonas) sviecia; teisė yra CV įtampos nustatymas Potenciometras, sukimas pagal laikrodžio rodyklę, gali padidinti išėjimo įtampa.Indikatorius yra išėjimo būsenos indikatorius, kai išėjimo įtampa yra, kitaip ne.

4. Kaip naudoti:

4.1. Naudoti kaip įprastą buck-boost modulis su nuo srovės apsaugos pajėgumą

(1) Pakoreguoti CV nuolatinės įtampos potenciometras taip, kad išėjimo įtampa pasiekia įtampos norite.

(2) Tiesiogiai prisijungti išėjimo galas su trumpu linija (gali tiesiogiai trumpo išėjimo galas!).Reguliuoti CC nuolatinės srovės potenciometro taip, kad išėjimo srovė pasiekia iš anksto nustatytą integruotos apsaugos vertę.(pavyzdžiui, dabartinė vertė, rodoma modulis yra 2A, todėl maksimali srovė gali pasiekti 2A, jei norite naudoti modulį, ir raudona nuolatinės įtampos ir srovės indikatorius dega, kai srovė pasiekia 2A, kitaip indikatorius išjungtas)

Dėmesio: naudojant šioje valstybėje, bus įtampos kritimą 0 ~ 0.2 V dėl dabartinės mėginių ėmimo rezistorius prie išėjimo.Tuo pačiu metu, įvesties ir išvesties veda turės tam tikrą linijinės įtampos kritimą Tai yra normalus reiškinys!

Žymos: dc maitinimo reguliuojamas qje, reguliuojamas maitinimo blokas, reguliuojamas maitinimo reikmenys, reguliuojamas dc maitinimo l, maitinimo kolonėlė, reguliuojamas dc maitinimo indikatorius, dc maitinimo reguliuojamas laikas, reguliuojamas dc tiesioginis maitinimo šaltinis, uni dc maitinimo kolonėlė, nuolatinės srovės maitinimo anodavimas

Srovės Tipas DC
Prekės Pavadinimas EDIY
Etapas Vienfazis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų