Vaikai Amatų ir Meno Tapybos Rinkinys "PASIDARYK pats" Juros periodo Dinozaurai Žaislai Amžiaus 3 Kūrybiškų Kalėdų Dovana Gyvūnų Pasaulyje Žaislų Rinkinys Berniukams, Mergaitėms

€3.28

€4.36

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Jūs ieškote dovanos vaikams ar amatų, žaislų mergaitėms ir berniukams?

Dinozaurų tapybos rinkiniai vaikams yra geras pasirinkimas.Tapyba dinozaurai vaikams yra puikus produktas, mokyti vaikus atpažinti dinozaurai ir ištirti vaikų kūrybiškumą, vaizduotę, mokysis žinių apie spalvų maišymą, hands-on, galimybes ir pan.tinka visų rūšių dinozaurų veikla, studentų mokymas klasėje, mokyklos dovanos.Tapyba gali padėti savo vaikams perduoti savo emocijas ir jausmus, per savo meno.Panaudojant spalvas, jie gali išreikšti save, tuo pat metu smagiai.

Savybės:

【Tapybos RINKINYS 】 Su vienu nustatyti dažų ir plokštės, dažai dinozaurų sumos su bet kokios spalvos norite ir išreikšti meninę pusę savo vaikų amžiaus 4 5 6 7 8 9. Didžiosios Partijos Džiaugtis, Dovana, Prizas Vaikams! 【 Netoksiškas MATERIC 】Vandens pagrindu netoksiškas tapybos tvirtos ABS plastiko dinozaurai.Šio amato vaikams yra pagamintas iš aukštos kokybės kietos dervos su netoksiški dažai ir lengva valyti dažai sintetiniai. 【PUIKI DOVANA VAIKAMS】 Mūsų Dinozaurai tapybos rinkinys yra supakuotas gražiai, kad tai puiki dovana, kad vaikai, be abejo, meilės visoms progoms. 【TĖVŲ ir VAIKŲ SĄVEIKA】Tapybos dinozaurų figūrėlės su savo vaikais bus sutrumpinti atstumą ir padaryti juos jaustis nuoširdi.Dažų dinozaurų amatų vaikams gali ne tik mokyti vaikus, žinoti, dinozaurai, bet taip pat mokyti vaikų atminties įgūdžius.Vaikai galėtų mokytis spalvų derinius, nors ir pripažindamas spalvos su mūsų meno ir amatų rinkinys. 【PUIKI DOVANA VAIKAMS】 Mūsų dinozaurai tapybos rinkinys yra supakuotas gražiai, kad tai puiki dovana, kad vaikai, be abejo, meilės visoms progoms.

DĖMESIO:

PAVOJUS PASPRINGTI -- Smulkių dalių.Neskirta vaikams iki 3 metų amžiaus.

Apmokėjimas:

1)Jei turite kokių nors kitas prašymas dėl mūsų produktus, prašome pažymėti, jei priimant užsakymus.

2)Jei nesugeba mokėti tvarka, bandykite dar kartą vėliau.Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą :

1)Prašome užpildyti savo vardą, pavardę ir teisingą adresą.Mes patikrinti visas užsakymo detales ir siųsti jį per 48 valandas.

2)kad paprastai atvyksta per 20-30 darbo dienų.

3)Ir skubus pristatymas, bus šiek tiek atidėti per šventes.

4)Jei jūs negalite gauti užsakymo, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą.

Grąžinimo & Grąžinti:

1)Nekokybiška prekė turi pranešti per 3 dienas pridedamas su nuotrauka nekokybiška dalis.

2)Mes galime grąžinti per 7 darbo dienas, jei jūs esate nepatenkinti prekių.Bet reikia mokėti grįžti laivyba išlaidos paketą ir užtikrinti, kad prekės yra visiškai sukomplektuota, ir neturi įtakos pakartotinis pardavimas.

3)Mes pasirūpinsime, kad keistis nauju jūs ne vieną kartą.

Atsiliepimai:

1) Ačiū už prekybos su mumis ,jūsų vertinimas yra svarbus mums.Jeigu esate patenkinti produkto, prašome pateikti mums pagirti.

2) Jei jūsų netenkina,prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų,jūs galite pasakyti mums problema,mes stengiamės suteikti jums sprendimą!

Jūsų skatinimas yra mūsų didžiausia galia!

Konkrečios proceso aprašymas:

1. Pasidalinti šią nuotrauką į socialinius tinklus 2. Po užsakymo pateikimo, kreiptis į klientą ir siųsti bendr. ekrano klientų aptarnavimo 3. Klientų aptarnavimo keisti kainą ir pranešti klientui 4. Kliento mokėjimas

Žymos: jurrassic pasaulyje lego, indorapter lego dinosaure, blokuoti dalis, meno pikselių, pirkti lego rinkinys juros periodo pasaulio, lego xingbao, paukščių lego, jurass pasaulyje lego, lego paveikslų tapyba, Blokuoti

Prekės Pavadinimas DOLDOLY
Features9 Gyvūnų Rinkinys
Įspėjimas Smulkių dalių. Neskirta vaikams iki 3 metų amžiaus.
Features1 JUROS PERIODO PASAULIO
Lytis Unisex
Medžiaga Plastikiniai
Features6 Tapybos Rinkinys
Features3 Juros Periodo Dinozaurai
Modelio Numeris "PASIDARYK pats"
Brūkšninis kodas No
Features4 Dıy Žaislas
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
CE Sertifikatas
Features5 vaikai amatų ir menų
Sertifikavimo CE
Features2 Juros Periodo Parkas
Amžius > 3 metų
Kilmės KN(Kilmės)
Features8 Gimtadienio Dovanos
Tipas Blokai
Features7 Kūrybiniai Žaislai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų