Naujas 2017 Viduramžių Cosplay Kostiumų Renesanso Vienuolis Kunigas Drabužių, Apsiaustą Žaliasis Apdaras Moterys Vyrai Helovinas Viduramžių Kostiumas Suknelė

€10.21

€12.01

-14 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Viduramžių Cosplay Kostiumas Helovinas Renesanso Vienuolis Kunigas Drabužių Žaliasis Apdaras Apsiaustu, Moterų, Vyrų, Viduramžių Kostiumas Suknelė

Mes visada siekiame teikti klientams aukštos kokybės produktus už konkurencingą kainą ir stengiasi pasiūlyti aukščiausio lygio paslaugas, ir mes tikimės, kad jums galėtų mėgautis apsipirkimo metu.

Mesurements:

Pristatymas :

mes laivas visame pasaulyje ,jūs galite pasirinkti pristatymo būdą pagal jūsų laiką poreikius.

1.kinija paštu, oro paštu apie 25-30 darbo dienų ,gali trukti ilgiau, kai kuriose srityse, tokiose kaip Rusija ,Brazilija ir kt.

2.EMS trunka 7-15 darbo dienų.

3."Fedex" užima 5-7working dienų.

4.DHL trunka 3-8working dienų.

mes tik laivas adresą, kurį paliko dėl užsakymo ,jei jums reikia pokyčių ,prašome susisiekti su mumis prieš išsiuntimą buvo padaryta.

Mokėjimo terminai:

Mes priimame sąlyginio Deponavimo,kredito kortelės,banko pavedimu.Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su sąlyginio Deponavimo.Jei turite klausimų apie mokėjimo ,prašome nedvejodami susisiekite su mumis ,mes pasistengsime viską, kad išspręsti šį klausimą.

Grąžinti:

mes priimame 100% grąžinimo, kai produktas turi kokybės proplems arba bet kokių netikėtų klaidų.Tačiau pirkėjų prašoma siųsti produktų atgal į mūsų biurą.

Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Labai ačiū, kad lankotės mūsų!

Mėgaukitės www.dazasvydziomusiai.lt pirkinių!!

Žymos: cosplay, buda vienuolis, kunigas kostiumai, derva renesanso, juodas apsiaustas gotikos, vyrai kunigas, budistų vienuolis skraiste, medžiaga viduramžių, istorinės karinės suknelės, kunigas

Šaltinio Tipas Filmų ir TV
Lytis Unisex
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas Novedan
Šaltinis viduramžių
Dydis S,M,L,XL
Elemento Tipas Striukės & Paltai
Modelio Numeris BDB23841-2
Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Medžiaga Poliesteris
Sudedamosios dalys Skraiste / Kaukes / Cape
Simbolių Klasikinis Helovinas Kostiumai
Stilius viduramžių Skraiste / Apsiaustu cosplay kostiumas
rankovės ilgis Pilnas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų Moterų Vyrų
Įskaitant Skraiste tik be diržo ir kt.

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų