Visą Prancūzų Nėriniai Mens Toupee Visi Nėriniai Natūralių Žmogaus Plaukų Pakaitalas Hairpieces Balinti Invisble Valsčiaus Sistemų 120% Tankis

€328.51

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pagrindo Konstrukcija : Pilnai Prancūzų Nėriniai / Visi Prancūzų Nėriniai.Balinti Mazgų Priešais, kad Fizinis Valsčiaus.Kvėpuojantis, Patogus, Gamtos.

Modelio Numeris : Visą Prancūzų Nėriniai

Plaukų Tipas/ Medžiaga : Indijos Remy Plaukų.Plonas ir Minkštas.Plaukų Ilgis : 6" Plaukų Banga : 32mm, Nedidelės Bangos, Plaukų Stilius : Laisvo Stiliaus, Pagaminti Metodas : Ranka Sąlygotosios Sandėlyje : Taip, Gali Būti Pritaikytas : Taip Pranešimas: apie poli danga yra ne tvirtinimui juostos.Jis turėtų būti sumažintas ne prieš, galite pridėti prie galvos.Šiltas Patarimai: 1.#1B50 reiškia, Spalva #1B su 50% žilus Plaukus. #510 reiškia, Spalva #5 su 10% žilus Plaukus. 2. Pilkos Spalvos Plaukų Tipas: Sintetinis Pluoštas 3. Mes turime dažyti plaukai ir stacionarių spalva, negalima balinti lengvesni vienas.

4. Gali būti, kad kai kurie nedideli skirtumai tarp spalvų tonas nuotraukos ir tikrasis punktas dėl poveikio šviesos ir skirtingų monitoriaus šviesumą.

5. Mes stengiamės, kad visi klientai patenkinti.Mes vertiname bendradarbiavimą su visais.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei yra kokių nors problemų.

Žymos: plaukų vyrų toupee, ali malonė, vyrai toupee, 6x9 garsiakalbis, plaukų toupee, vyrai perukas, ruda vyrų perukas, moterų plaukų pakeitimo sistema, pranešk apie netikrą valsčiaus, prancūzų nėriniai toupee

Ilgiausių Plaukų Dalis >=60%
Urmu Pirkti 1pcs/daug
Prekės Pavadinimas LYRINIS PLAUKŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Toupee Bazės Nėriniai
Parduotuvėje Pikapas Los Andželas
Dydis 6x8, 6x9, 7x9, 7x10, 8x10
Toupee Tekstūros 32mm
Modelio Numeris VISĄ PRANCŪZŲ NĖRINIAI
Plaukų Klasės Remy Plaukai
Plaukų Medžiaga Indijos Plaukų
Gyvenimo trukmė 3 Mėnesių

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų