JJRC X7 Profissional Drone su Gimbal Kamera 1080P 5G WiFi SMART Dvigubai 25mins Skrydžio Laikas, RTF 800m Atstumu RC Quadcopter GPS

€139.96

€186.61

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

JJRC X7 SMART Dvigubai GPS 5G WiFi su 1080P Gimbal Kamera 25mins Skrydžio Metu RC Drone Quadcopter RTF500-800m Atstumu Drone 2019 jjrc x9 garnys x8t

Aprašymas:

Prekės Pavadinimas: JJRC

Prekės NR.: X7

Prekės Pavadinimas: SMART Drone

Valdytojas Dažnis: 2.4 Ghz

Vaizdo kamera: 1080P 120 Laipsnių plataus kampo vaizdo kameros (90 Laipsnių reguliuojamas kampas nuotolinio valdiklio)

WiFi FPV: 720P

Variklis: Brushless Variklis

Baterija: 7.6 V 2600mAh Lipo Baterijos (yra komplekte)

Skrydžio laikas: Apie 23-25 min

Įkrovimo laikas: Apie 3h

Valdymo Atstumas: 500-800m

5G WiFi Atstumas: 200-300m

Ratų bazė: 280mm

Quadcopter Dydis: 237x271x76mm

Quadcopter Svoris: 480g

Spalva: Juoda, Balta (Pasirinktinai)

Savybės:

- Išplėstinė 5G WiFi su 1080P Gimbal Kamera 720P FPV, vaizdas yra ryškesnis; fotoaparatas gali būti pakreipus 90° su nuotolinio valdymo pultu, leidžia mums gauti daugiau kampo vaizdus. 5G wifi dėžė užtikrina aukštos kokybės realaus laiko video - idealų selfie.

- GPS/GLONASS dvigubo režimo , Suteikia jums tikslios padėties nustatymo informaciją apie savo tranų.Pastatytas Grįžti į Namus (RTH) funkciją, saugiau skristi, drone automatiškai grįš į namus būtent tada, kai jo baterija yra maža, arba signalas yra silpnas, skrendant asortimentą, niekada nerimauti apie prarasti tranų.

- Skrydžio nuotolis iki 500 metrų , WIFI atstumas 200 metrų, o aukštis-150m leidžia jums mėgautis aukštojo ir toliau dekoracijos.

- 25 Min Max Skrydžio Laikas : Didelio pajėgumo 2600mAh protingas baterija duoda iki 25mins skrydžio metu.

- Brushless Variklis: Jis yra labai tylus, bet labai galingas, kai veikia.Suskirstymas pasitaiko retai, ir variklio pakeitimas, retai kada reikia, todėl jūsų skrydžio maloniau.

Orbitoje režimas: Orbitą režimas tegul drone skristi ratu aplink nustatytą tašką ir įsitikinkite, kad jums bus gauti panorama nuotraukas ir vaizdo įrašus.

- Apibrėžtos vartotojo Skrydžio Planas: Atidaryti drone APP, naudokite skrydžio planą, po ranka, tik nubrėžti maršrutą ekrane, helicopter, bus autopilotas, kaip už tikrą kelią.

- Su aukščio režimą hold funkcija suteikia stabilų skrydį.

- Su Begalvis Režimas,nereikia padėčiai nustatyti orlaivio prieš plaukioja .

- Su Viena klavišą, norėdami grįžti funkcija leidžia lengvai rasti kelią namo.

- su mažos galios protectionfor nuo viršsrovių protectionfor.

Funkcijos: 5G Wifi FPV, 1080P vaizdo kamera, App kontroliuoti skrydžio, GPS auto grįžti, aukštis virš jūros lygio režimas, apibrėžtos vartotojo skrydžio planą, orbit režimu, vienas iš svarbiausių pakilimo/tūpimo, Aukštyn/žemyn, Pirmyn/atgal, kairę/dešinę, Sideward skrydžio, LED Šviesos

Pakuotė:

1 x X7 RC Quadcopter

1 x Nuotolinio valdymo pultelis

1 x 7.6 V 2600mAh Lipo Baterijos

1 x USB Įkrovimo Kabelis

2 x Atsarginių Sraigto

1 x 10mm Open-end Raktas

1 x 2mm L-tipo Hex Raktas

1 x Vartotojo Instrukcija Bus siurprizas, Top 10 pirkėjai kasdien prekės nėra atsparus avarijos.Reikėtų atkreipti dėmesį į kiekvieną skrydį, todėl, kad viena avarijos gali sukelti produkto sugadintas.Kai prekė krenta, jums reikia paspausti akceleratoriaus iki dugno, iš karto motorinių užblokuotas ir sudegino.Mobiliojo telefono ekrane yra rodomas su realaus laiko vaizdo scenarijus.Telefonas rodomas vaizdas yra tiesiog poveikį, nėra įtrauktos į paketą.Atidžiai perskaitykite instrukciją prieš bet kokį naudoti, jei jūs esate pradedantysis, tai patartina padeda patyręs suaugusiųjų.Tai quadcopter yra įrengta coreless varikliai, nuolatinis darbas su įvairiais baterijas, nėra siūloma. 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimo, turi būti pateikiamas per 15 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigta per 15 dienų.

Prekės vežamos per 3 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiko.Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.Kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų.Prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.Grąžinimas: Jei prekės DOA(Dead Atvykimo),Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų,Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš jums išsiųstos prekės atgal Garantija: Visos prekės Ateina su Pagrindinio 3 Mėnesių Pardavėjų Garantija,jei prekė su defektais, 3 Mėnesio,Mes siūlome pakeitimo withour papildomas Įkroviklis(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių,Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal,Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Žymos: finelot multijoy, helicoptere rc, rc sunkvežimių, dron 5g, kamera drone gimbal, quadcopt, drugelis drone, kroviklis kolega, rc sraigtasparnis drone su kamera hd 1080p wifi fpv, q60 krautuvas

Valdymo Kanalai 4 Kanalai
Aerofotografija Taip
Įkrovimo Įtampa 7.6 V 2600mAh Imtis apsaugos valdyba
Įkrovimo Laikas 180 minučių (valdytojas
Matmenys 237*271*76 MM
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Mažos Galios Grįžti Taip
Paketas Apima Fotoaparatas
Fotoaparatas 90 laipsnių Reguliuojamas 1080P HD 120 plataus kampo objektyvas
Amžius 8-11 Metų
GPS Pasaulinę vietos Nustatymo Taip
3C Sertifikatas
Brūkšninis kodas Taip
Nuotolinio Valdymo Atstumas 800 metrų (WIFI
Modelio Numeris jjrc x7
Prekės Pavadinimas JJRIC
Garantija 3
Tipas SRAIGTASPARNIS
Brūkšninio kodo numeris tranai su kamera hd
Drop laivyba Parama
Prarasta Kontrolė Apsauga Taip
Valdiklis Baterijos 4*AA baterijos(neįtraukta)
Kelio Plaukioja Taip
Skrydžio Laikas 25 minutes
Prarado Kontrolę Grįžti Taip
Sertifikavimo EN71 EN62115 EN60825 7P ASTM HR4040 ROHS, FCC BC
Variklis brushless variklis
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Įspėjimas maža dalis nėra skirta vaikams iki 3 metų
Valdytojas Režimas MODE2
Medžiaga Plastikiniai
Žvakės Tipas USB Įkroviklis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų