2vnt Vizuoti Žandikaulio Apima Universalus 3 colių Minkštas Pirmininko Įdėklai Naudoti Bet Gręžimo Paspauskite Vizuoti Kaip Priedai Vizuoti Žandikaulių Pagalvėlės

€6.41

€7.72

-16 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

VEIKLOS: Aliuminio 3 colių Vizuoti Žandikauliai gali naudoti jokių metalinių Vizuoti laikymo medžio, metalo, plastiko, vamzdžiai, sriegiu elementus, saugiai saugoti bet kokio produkto, plokščia ar apvali.

Naudojimas: netic Vizuoti žandikauliai yra didelis įvairių blogybių, įskaitant pirmininko blokas, stendo paslaugas, malūno griebtuvai, gręžimo paspauskite paslaugas ir pan.

PRIVALUMAS: Stiprus įterptųjų tinklai išlaikyti vice jaws vietoje saugiai.

DIZAINAS: specialiai sukonstruotas V Formos paviršiaus ir karnizas gali laikyti ir apsaugoti apvalios arba hex dalys ir paramos butas dalys, o tvirtinimo.

Puikus valdos medžio, metalo, plastiko.puikiai tinka visų rūšių parduotuvė, amatų, juvelyrikos, ir gunsmithing projektus.Aliuminio Vizuoti Žandikaulių nebus salono apdailai ir apmušalams ar nepalieka jokių žymių ant darbo vienetų.

Programos:

Į netic Vizuoti Žandikauliai yra labai suderinami su įvairių vises, įskaitant vizuoti blokas, gręžimo paspauskite vizuoti, žalvario, plaktukas, apkabos, stendo vizuoti, malūno spaustuvai ir pan.

Vizuoti žandikauliai yra plačiai naudojami Gunsmithing, Inžinerijos, Automobilių, Dailidžių dirbiniai, Juvelyriniai dirbiniai, Golfas, Dviračių, Toolmaking, Žvejybos, Santechnikos darbai.

spalva:Sidabrinė

Medžiaga:Aliuminio lydinys + gumos

dydis:Ilgis: 7.5 cm

Pakuotės Turinys:

2vnt x Vizuoti Žandikaulių Apima

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: bench drill, gręžimo stovo, gręžimo vizuoti, vizuoti, nemokamai gręžimo stalo, greitas medienos vizuoti, vizuoti grip replės, cnc vizuoti, mažas vamzdis pavaduotojas, vizuoti žandikaulių metalo

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų