Fix Šepetėliu, Vandens Valymo, Plovimo Šepetys Standus už Karcher K2 K3 K4 K5 K6 K7 Aukšto Slėgio Plovimo Automobilio Plovimo

€8.15

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Plovimo Šepetys Karcher K1 ~ K7 Aukšto Slėgio Poveržlės

Išsižadėjimas: Mes ne Karcher prekės arba susiję su jais.Mes ne parduoti šias Slėgio Plovyklos, tačiau siūlo kai kurios suderinamos jų dalių.

Fix teptuku gali padaryti trumpas darbas platų valymo užduotis – pašalinti purvo ir dumblių iš paklotai spręsti keblius darbo vietų, pavyzdžiui, automobilių plovimo ir "windows".

Šis plonas teptukas areštą leidžia šias užduotis, net lengviau.Teptukas yra pakankamai sunku atsikratyti užsispyręs purvo, bet pakankamai minkštas naudoti ant įvairių paviršių.Su savo ergonomiškai suprojektuota rankena, galite naudoti teptuku patogiai didesnis darbo vietų ir per ilgą laiką, o paprastas kaištiniai montavimo leidžia lengvai pridėti ir šalinti.

Tai ypač patogu, jei darbas reikalauja keli priedai, ar jums reikia sujungti brushwork tik su slėgio srove arba purškimo pistoleto vamzdis.

Minkštas, balti šeriai yra ideali subtilus paviršių, pavyzdžiui, stiklo ir automobilių eksterjero, nes su teptuku galima naudoti prie mažo slėgio, taip pat galite naudoti tinkamas ploviklių dar daugiau putojantis apdaila.

Ar tvarkymo sunkiau darbus, pavyzdžiui, valant sunkiai pašalinamus nešvarumus nuo sodo baldai ar kasdieniame priežiūra, Kärcher slėgio plovimo šepetėlis gali padėti pasiekti rezultatų, jūs to vertos.

Dėl Pristatymo Laiką:

1. Garantuotas produktas bus siunčiami per 5 dienas.Paprastai jis bus išsiųstas kitą dieną po apmokėjimo.

2. Garantuotas prekė bus pristatyta per 60 dienų.Paprastai jis bus pristatytas per 2 ~ 4 savaites. (Brazilija, garantuotas metu yra 90 dienų, ir pristatymo laikas nuo 5 iki 8 savaičių).

Visi mūsų produktai buvo 100% patikrinta ir išbandyta prieš pristatymas.Prašome būti tikri, kad pirkti.Mes teikiame labiausiai konkurencingos kainos ir aukštos kokybės produktus savo klientams.

Pirkėjo Apsaugos:

1. Visa grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti savo užsakymą.

2. Visiškai arba iš dalies grąžinimo , jei prekės nėra taip, kaip aprašyta.

Žymos: k2 karcher žarna, vožtuvas karcher k2, automobilių poveikis, karcher wd, k7 mtb, priedų karcher, karcher, išsamiau, kia k5, karcher fc5 vadovas

Antgalio Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Korpuso Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Sąsaja Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Su Vandens Vamzdžiai Taip
Vandens Purškimo Tipas Ventiliatorius
Prekės Pavadinimas LOKYS JĖGA
Rankenos Tipas Pirštu Tipas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų