100g Natūralus "flash" labradoras akmens, žvyro kvarco kristalo gijimo meditacija namų, sodo puošmena poliruoti mėnulio akmuo

€10.69

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

100g Natūralus "flash" labradoras akmens, žvyro kvarco kristalo gijimo meditacija namų, sodo puošmena poliruoti mėnulio akmuo

Aprašymas

Medžiagos:ametistas

Dydis:apie 8-10mm

(Forma yra netaisyklinga, kristalai ateiti į įvairių formos ir dydžio. )

Kiekis:100g

(1cm=10mm=0.39 colių)

Funkcija

100% visiškai naujas ir gražus išvaizdą!

Tinka namuose, biure stalo puošimas ornamentais.

Puikus namų dekoro, degaussing.

Skelbimas:

Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės!

Prašome leisti 0.1-0.5 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Forma yra netaisyklinga, brangakmenių ateiti į įvairių formos ir dydžio.Jei jums galvoje tai, prašome susisiekti su mumis prieš jus pirkti.

Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

Sąlygos:

Prekės yra vežamos per 3 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo.

Aš išsiųsti paketai su Kinija Paštu.Jei paketas prarado paštą, aš galiu pakartotinai paketą arba siųsti visas pinigų grąžinimo.

Tarptautinės Pirkėjų atkreipkite dėmesį, importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Jei turite bet kokių klausimų apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš esu pasirengęs, siekiant išspręsti bet kokią problemą su savo klientais.Mes padarysime viską, kad jums patenkinti.(^v^)

Žymos: crystal ball labradoras, moonston, sfera akmens, crankset, paukščių lesyklėlę lauko, natur akmens, Dvasios Kvarcas, mėnulio akmens pakabukas, rutulinis kristalinis kvarcas, boho sodas

Regioninės Funkcija Europa
Temos FĖJA
Stilius feng shui
Prekės Pavadinimas YING LAI
Medžiaga Crystal

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų