Modeliavimo Vainikas Vestuvių Papuošalai Hydrangea Rose puošyba Vestuvių Vainikas Gamtos Rotango Garliava "PASIDARYK pats" Amatų

€5.66

€7.66

-26 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pavadinimas: Camellia vynuogių vainikas

Dydis: gėlių dydis 33cm*27cm*3cm; rotango žiedo dydis: skersmuo 25 cm;

Medžiagos: šilko audinio gėlių + rotango žiedas, siųsti 1.5 metrų virvės

Svoris: 0.15 kg

Įpakavimas: Opp maišelį įpakuotas atskirai

Privalumai:

Nebus glebti: nuolatiniai ekranas, jokios priežiūros, kovos su simuliacija girlianda nebijo ultravioletiniams spinduliams, neišblunka, ir spalva gali likti nepakitusi jau keletą metų.

Girliandą yra nuostabiai padaryta, gražus ir realus modeliavimas gėlių girliandą yra geras pasirinkimas, papuošti namus.

Girliandą yra geras dalykas, kad grupė ir vestuvių namų puošybai.Tai spalvingas ir ryškus, be priežiūros, patvarus, už prieinamą kainą, ir ekonomiškai, nei realus gėlių.

Aukštos kokybės: puikus kūrinys, rankinės, padarytą su aukštos kokybės PVC medžiagų, saugus ir netoksiškas, baudos kūrinys.

Taikymo sritis: Sienos montuojamas girliandą veranda ir patalpų, gyvenamasis kambarys, viešbutis, sienos, vestuvių scena, villa apdaila, fotografijos foną ir pan.

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 1-2cm.

2. Dėl skirtingų monitorių ir įvairių apšvietimo, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.dėkojame už supratimą.

Žymos: nekilnojamojo dirbtinis hydrangea, viagra moterims, natūralios, dirbtinės gėlės hydrangea gamtos, gamtos hydrangea sėklos, dirbtinis hydrangea nuotaka, violetinė gamtos hydrangea, gėlės hydrangea, dirbtinis hydrangea mini, dirbtinis hydrangea geltona, moterų hydrangea

Medžiaga Vytelių
Modelio Numeris Vestuvių Puošyba
Proga Vestuvės
Kilmės KN(Kilmės)
Gėlių Stilius Gėlių Filialas
Stilius Gėlė
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Tipas Rožė

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų