AC 110 220V Galia Elektros pripučiami oro siurblys Reflator Defliatorius automobilių Pripučiamų baidarių, Valčių Sofa-lova, čiužinys ES kištukas 3 Antgalis

€9.87

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Malonu Susitikti su Jumis Sveiki, draugas, Ačiū už jūsų apsilankymo!Mūsų parduotuvės tikslas-parduoti produktų aukščiausią kokybę ir žemiausią kainą.Mes stengiamės įdėti visas pastangas, kad į kiekvieną klausimą, iš jūsų.Mes stengiamės, kad laivas iš savo produktą pirmą kartą.Mes stengiamės susidraugauti su jumis.Pasirinkti Geriausią Oro Siurblys!Jūsų saugumui,nepirkite oro siurblys be prekės ženklo ir prekių ženklų!

Mes esame kvalifikuotas oro siurblys gamintojas.

Su prekės ženklas ir liudijimas.

Visą gyvenimą po pardavimo paslaugos!Bet kokybės problema,100% pinigų grąžinimo!

Ne kiekvienas skambutis Stermay!

Tai yra mūsų prekės ženklo nuotrauka:

Prekės Ženklo Istoriją

Kaip Kinijos pirmaujanti oro siurblių gamintojai,mes ne tik įmonės su padalinio organizacinę struktūrą ir griežtą valdymo sistemos, tačiau taip pat profesionalus oro siurblys gamintojas, kuris savo pajėgumu R&D, Gamybos, Rinkodaros, aptarnavimo po pardavimo ir pan.

Mes specializuojamės įvairių oro šilumos siurbliai ir lauko priedai, pagrindinė produkcija apima KINTAMOSIOS ir NUOLATINĖS srovės elektros oro siurblys, Įkrovimo/baterijos oro siurblys, vidinis siurblys, Plastikiniai Koja siurblys,Rankinis siurblys, Balionas siurblys, Irklai ir kiti priedai.Tai patvirtina mūsų profesinės pelėsių priėmimo departamento, mes turime pranašumą, kuriant naujus gaminius pagal kliento reikalavimus.

Mes sukūrėme griežtą kokybės vadybos sistemą, atlikti gaunamų medžiagų, perdirbimas, surinkimas, testavimas, pakavimo ir pristatymo.

Visi mūsų produktai ara užtikrinti, kad mūsų produktai aukštos kokybės ir paklausos, Mes visada laikytis politikos "Kokybės Produktus, Puikus Aptarnavimas, Konkurencingos Kainos, greitas Pristatymas".

Prekės Aprašymas

+++Funkcijos+++

Greitai Užpildyti KINTAMOSIOS srovės Elektros Oro Siurblys su 3 skirtingais Antgaliais

Greitai Užpildyti Siurbliai yra aptakus aerodinaminis dizainas su energijos išpūsti net didžiausių oro į vėjas

Puikus pripučiamos mažų, vidutinių ir didelių objektų:Baseinas Žaislai,Oro Čiužiniai,Mankštos Kamuoliai,ir tt...

Kištuku į standartinę buitinio elektros lizdo

3 sujungimo antgalių tinka mažų, vidutinių ir didelių oro vožtuvai

+++Parametrų+++

Spalva:Juoda

Pareigos:Tiek išpūsti ir deflate

Taikymo sritis: pripučiami lova / vandens plūduriuojantis lova / sofa / pripučiamas baseinas / medvilnės lova / plaukimo žiedas, pripučiami produktų...

Siurblio Ilgis:12cm

Siurblio Plotis:11cm

Siurblio Aukštis:10cm

Maitinimo Kištuko:EU plug

+++Garantija+++

Jokių problemų,100% pinigų grąžinimo.

+++Po Pardavimo Paslauga+++

Mokymosi Visą Laiką

+++Pakuotės Sąrašas+++

1pc Siurblio

1pc iš Kartono Dėžutė

3pcs Antgaliai

1pc anglų Vartotojo Vadovas

Naudotojo Vadovas

Prekės Ekranas

Puiki Naujiena, Mielas drauge,mes atnaujinti savo paketą .Ir mes įdėti daugiau laiko, Kokybės Patikrinimas prieš shippment.Nesijaudinkite.Ji niekada nebus sulaužytas kelyje!Susiję Produktai Mūsų Stiprybė Mes turime visų rūšių produktų.Jei jums reikia kitų produktų,tik įtraukti į diagramą, tada apsilankykite mūsų parduotuvėje rinktis labiau.Mes galime išsiųsti juos kartu su jumis!Pažadame: Jei mūsų produktas yra blogos kokybės,100% pinigų grąžinimo.Jei jūs negalite gauti produktas,100% pinigų grąžinimo arba vėl.Bet kokio verslo bendradarbiavimo ketinimų,jus susisiekti su mumis.Prašome atkreipti Dėmesį, Jei turite kokių nors klausimų,tiesiog nedvejodami atsiųsti mums laišką,mes pasistengsime atsakyti jūsų žinutė ir padės jums iš karto!Ačiū už Jūsų Paramą!Linkiu jums laimingas pirkinių!Mokėjimo Prieš mokėti,įsitikinkite, kad prekių gavėjo adresas ir telefono numeris yra teisingas.Ačiū.Shippment Visi užsakymai bus išsiųsti per 3 dienas po apmokėjimo.Po Pardavimo Tarnyba 1.Mes kruopščiai patikrinti prieš išsiuntimą iš. 2.Jei produktas turi bet problema,tiesiog susisiekite su mumis,mes galime grąžinti ar išsiųsti jums. 3.Tikrai tikiuosi, kad jūs neturite atidaryti ginčą, susisiekite su mumis.Tai jokia problema negali būti išspręsta.Atsiliepimų Mes 100% duoti teigiamų atsiliepimų, kad kiekvienas būtų iš jūsų.Taip pat laukiame jūsų 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jūsų įkvėpimo išteklių mūsų energijos.Leiskite džiaugtis freindship per www.dazasvydziomusiai.lt ilguoju laikotarpiu!

Žymos: priedų akvariumas siurblio, intex pompa čiužiniui, ac reflektoriai, 12 v oro siurblys, čiužinys siurblys, defliatorius vožtuvas, oro čiužinys siurblys, lova automobilis, pastatyta elektros siurbliu čiužinį, mašina, čiužinys

Elemento Tipas Siurbliai
Prekės Pavadinimas Buendeer

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų