Originalus Xiaomi Mijia Smart Walkie Talkie 1S Su FM Radijo Garsiakalbis Išmaniųjų Telefonų PROGRAMĖLĖS Kontrolės Vietą, Dalintis Greitas Komanda Kalbėti Lauko

€28.81

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Xiaomi MIJIA Walkie Talkie 1S

Naujo pradėti kalbėti su jumis visą kelią

Lengvas kūno vietos bendrinimas mobilusis telefonas, rašymo dažnumas FM radijas

Gaminio dydis 54 x 21 x 160mm (įskaitant atgal įrašą storis) Produkto grynasis svoris 130.2 g Produkto bruto svoris 205g Produkto spalva balta / mėlyna Modelis MJDJJ03FY Perdavimo galia 0,5 W / 3W Juosta visuomenės dažnių juosta (0,5 W) / mėgėjų U segmento Baterijos tipas ličio jonų polimerų baterija Baterijos talpa 2190mAh ( 8.3 Wh ) Darbo temperatūra -20 laipsnių C ~ 50 laipsnių C Įkrovimo temperatūra-0 degC ~ 45 degC Maitinimo Sąsajos Micro-USB Įvesties parametras 5V1A Vardinė įtampa 3.8 V Belaidžio ryšio dvitinklis režimas "Bluetooth" versija 4.2 Gauti jautrumas-122dBm (12dB SINAD) Baterijos įkrovimo laikas yra maždaug 3 val Baterijos budėjimo apie 120h (5 dienos)

Priima jį ir tyrinėti tolyn

Lipti į kalną ir mėgautis nuostabų saulėtekį; važinėti dviračiu ir jaustis šviežia pobūdį; mėgautis vandens ir patirties vėsa laisvės.

Pareikšti Xiaomi Mi namų walkie-talkie 1S, kartą ir visiems laikams, pasivaikščioti ir klausytis vienas kito laivo išplaukimo.

Lengvesni, plonesni, įvaldę

Xiaomi Mijia walkie-talkie 1S yra 41% plonesni nei ankstesnis modelis ir 43% lengvesnė [1], ir turi tą pačią patirtį, kaip ankstesnės kartos.Pareikšti savo nugaros įrašai padaryti jūsų kelionės pavarų lengvesni.

* Ankstesnės kartos reiškia Xiaomi Mijia walkie-talkie; 1S storis neapima atgal įrašą.

Sudėtingas minimalistinio dizaino

Palikti vaizduotės lauke

Gaivus ir suapvalinta išvaizda, paprastas dizainas.Mėlynos ir baltos spalvos klasikinis spalvų derinys, kartu su sklandžiai jaustis paviršių purškimo būdu, leidžia jums pasinerti į lauko sporto.

Kalbasi visą kelią, visą kelią palei lengvai [2]

Aišku, kvietimai, puikiai veikiant budėjimo režimu, daug scenų, leidžia jums bendrauti su jumis

Naujai sukurta garsiakalbis

Klausytis aiškiau

Siekiant aiškiau ir garsiau skambučių garsus, Xiaomi Mijia walkie-talkie 1S naudoja garsiakalbis [6], kad yra 65% didesnis nei veiksmingas spinduliavimas plotas ankstesnės kartos, ir didžiausia apimtis padidėjo 162% [4].Triukšmingoje aplinkoje, vis tiek galite išlaikyti gerą ryšį.

* Dažnių diapazonas apimtis padidinti: 300Hz - 1kHz.

2190mAh didelis baterijos

Visada laukimo

Toliau Micro-USB įkrovimo projektavimas naudojamas ankstesnės kartos, su automobiliniu maitinimo, jūs galite padaryti Xiaomi Mijia walkie-talkie 1S

Būti energingas visą laiką. 5 dienų laukimo, 16 valandų nepertraukiamo naudojimo laikas [5], bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje, kaip norite.

"Bluetooth" laisvų rankų įrangos palaikymas

Nemokamai savo rankas ir pasidalinti savo kelionę

Xiaomi Mijia walkie-talkie 1S ne tik palaiko tradicinės 3,5 mm ausinių lizdą, tačiau taip pat naudoja dual-mode "Bluetooth" lustas, kuris gali būti prijungtas prie "Bluetooth" laisvų rankų įranga, leidžia jums leisti išeiti į lauką.

* Laidinio ausinės ir "Bluetooth" ausinės yra intercommunicated paspaudus domofonas skambinimo mygtuką

Pakuotės

Ištirti nežinomas atstumus su draugais

Siekiant patenkinti skambinkite poreikius, įvairių scenarijų, Xiaomi Mijia walkie-talkie 1S turi daugiausiai 3W galia ir ryšio atstumas gali siekti 1-5 km [6].Ar tai yra savaitgalio kelionės arba alpinizmas, nesvarbu, ar tai miesto važiuoti ar priemiesčio stumtelėti, jis gali būti naudojamas įprastai.

* Kai radijas yra mažas, galia sumažės.

Vietos rodymas, greitai rašyti dažnis

APP gali padaryti daugiau

Net jei nėra tinklo, Xiaomi Mijia walkie-talkie 1S gali dalintis vieta su kompanionas per Mijia walkie-talkie " ir lengvai rašyti dažnį per Mijia walkie-talkie APP ir Mijia PROGRAMĄ [7], sakydamas sudie tradicinių sudėtinga dažnio rašymo priemonių.

Da da

Tegul muzika suteiks jums motyvacijos judėti į priekį

Du kartus spustelėkite funkcinį mygtuką dešinėje pusėje walkie-talkie paversti walkie-talkie į FM radijo ir paramos dažnių paieška tarp 87-108MHz.Nuovargis kelionės, tiesiog cypimo ir rėkia, gali išnykti su muzika.

LED taškinės matricos ekranas

Paprastas ir protingas, aiškiai matomas

Power on, off, garsą, dažnį,...paprasta nuotrauka atneša sklandų veikimą.Grynas juodas ekranas yra susietas su aktyviai šviesą skleidžiantys dot matrica, kad vaizdas yra aiškiai matomas saulėje ir lauko naudoti yra saugiau.

Žymos: namų smart, mi xiomi, ai garsiakalbis, att telefonai, mijia 1s rinkinys, mijia xiaomi, retevis vhf, micky xiaomi mi 9t, fm radijas, mobil telefono

Priskirtą kanalą C01 C20 430MHz-440MHz (20 kanalų)
Belaidžio Prisijungti Dvitinklis Režimas "Bluetooth" Versija 4.2
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Kilmės KN(Kilmės)
Baterijos Talpa(mAh) 2190
Modelio Numeris xiaomi mijia Walkie Talkie 1S
Sertifikavimo CE
baterijos Budėjimo Apie 120h (5 Dienos)
Matmenys 54 x 21 x 160mm
Tolimojo kanalo H01 H20 430MHz-440MHz (20 kanalų)
Sandėliavimo Kanalo 409MHz-410MHz (20 kanalų
Dažnio Diapazonas 409MHz-410MHz (20 kanalų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų