Gitara Sieninis laikiklis Pakaba Savininkas, Laikytojas Kablys Stovi Auto Lock Sistema, Elektros Akustinės Gitaros, Bosinė gitara Styginiai instrumentai

€7.37

€11.51

-35 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Šis sieninis laikiklis kabykla suteiks jūsų gitara ar kitų styginių instrumentų geriausia apsauga ir saugiausia namuose.Tinkamas tiekti arba nurodant styginių instrumentų namuose, studijoje ar parodoje.

Savybės:

Auto Lock Sistema ir Super Saugus: užrakinti savo gitara automatiškai, kai pradėti gitaros kaklo, rankos, siekiant užkirsti kelią gitara nuo kritimo, ir automatiškai išleistas keldami savo gitara.

Geriau Apsaugos Jūsų Gitara: minkštas silicio apima visą kontaktai savo priemonė užtikrinti savo gitara, be įbrėžimų.

Lengva Įdiegti: ateina su montavimo varžtai, tiesiog reikia atsuktuvu lengvai įdiegti šią gitara kabyklos ant betoninės sienos ar medinės sienos.Didžiausias remti krovinio svoris yra 10kg/22lb.

Erdvės taupymo&Patogu: tai pakaba padeda padaryti jūsų styginių instrumentų organizuoja sutaupyti daugiau vietos jūsų kambaryje, ir gauti gitara aukštyn ir žemyn, lengviau, patogiau žaisti ir išvalyti.

Aukščiausios kokybės Medžiagos: daugiausia pagaminti iš styginių nailono medžiagos, patvarus ir stabilus, tinka įvairių styginių instrumentų, tokių kaip akustinė gitara, elektrinė gitara, bandža, mandolina, ukulėle, ir t.t.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Medžiaga: Silicio + Nailonas

Paramos Svoris: Ne Daugiau Kaip 10kg/22lb

Naudojimas: Akustinė Gitara, Elektrinė Gitara, Bandža, Mandolina, Ukulėle, ir t.t.

Prekės Svoris: 197g/ 6.9 oz

Pakuotės Dydis: 25.5 * 13.5 * 6.5 cm/ 10 * 5.3 * 2.6 į

Pakuotės Svoris: 245g/ 8.6 oz

Pastaba:

Į gitaros parodė nuotraukoje nėra įtrauktas.

Paketų Sąrašo:

1 * Arm

1 * Bazės

2 * Varžtai

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: akustinis bosas spąstus, bass electr, imtuvas, acoust gitara pikapas, gitara odinis dirželis, cobre gitara dalys, gitara turėtojas, acousitc gitara priedai, electr gitara, veelah akustine gitara

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Gitara Sieninis Laikiklis Pakaba
Tipas STENDAS
Medžiaga Silicio + Nailonas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų